-

Săptămâna Căsătoriei în comunităţile romano-catolice din Banat

Între 10 şi 17 februarie 2019 în comunitățile Diecezei de Timișoara se desfăşoară "Săptămâna Căsătoriei" - interval dedicat promovării valorilor, prioritătii și sănătătii familiei.

Conform programului, întocmit de biroul pentru Pastoratia Familiilor si a Adultilor din cadrul Episcopiei Romano-Catolice de Timisoara, întâlnirile vor avea loc.

Vineri, 15 februarie în biserica romano-catolică din Arad-Sega, începând cu ora 18.00 când se va consuma celebrarea de binecuvântare a familiilor, susţinută în limbile română si maghiară;

Sâmbătă, 16 februarie între 10.00 şi 17.00 la Parohia Romano-Catolică Lugoj unde se va desfăşura o zi de reculegere pentru familiile catolice;

Duminică, 17 februarie în mai multe biserici din Dieceza de Timisoara se vor celebra Sfinte Liturghii pentru familii. În biserica parohială din Timisoara IV Iosefin Sf. Liturghie de la ora 11.30 va fi celebrată de către Excelenta Sa Iosif Csaba Pál episcop diecezan.

În după-amiaza zilei, la ora 18.00 sala de cateheză a Parohiei Romano-Catolice din Iosefin va găzdui întâlnirea familiilor din Timisoara în limba română având ca temă: "ITP"-ul căsătoriei.

Sursa: rador.ro

Sursa foto: pixabay.com

Articole înrudite