-

Spectacol artistic de Ziua Internaţională a Romilor, în Parcul Copiilor din Timişoara

Această zi a fost instituită legal în anul 2006. La un eveniment la care vor participa aproximativ 250 de copii din 17 şcoli din judeţul Timiş.

Biroul Judeţean pentru Romi din cadrul Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş, în colaborare membrii Grupului de Lucru Mixt pe probleme de Romi, constituit la nivelul Instituţiei Prefectului Judeţul Timiş, organizează astăzi, 8 aprilie 2019 - ziua în care se sărbătoreşte Ziua Internaţională a Romilor. Această zi a fost instituită legal în anul 2006. La un eveniment la care vor participa aproximativ 250 de copii din 17 şcoli din judeţul Timiş.
Ei vor avea ocazia să urmărească, luni 8 aprilie, începând cu ora 10, în Parcul Copiilor din Timişoara, un spectacol artistic asigurat de ansamblurile de copii din aceste şcoli şi Teatrul pentru Copii şi Tineret Merlin. Totodată vor participa la atelierele organizate de către Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Timiş, Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă "Banat" al judeţului Timiş, Inspectoratul Judeţean de Poliţie, Agenţia Naţională Contra Traficului de Persoane - Centrul Regional Timişoara şi Asociaţia Centrul de Resurse pentru Regenerare Urbană.
În caz de vreme nefavorabilă evenimentul va avea loc la Palatul Administrativ.

RADOR

Foto: Proetnica