Ascultă Radio Antena Satelor Live

Horoscopul Condimentelor

De câte ori nu ai spus că o anumită persoană este dulce, ori că e iute ca ardeiul sau că nu are... sare și piper? De câte ori nu te-ai gândit că ai putea... condimenta relația cu persoana iubită ori că, dimpotrivă, ai vrea să o temperezi, fiind nițeluș prea...picantă? Ei bine, toate astea au o motivație. Așa cum viața noastră este guvernată de astre, e guvernată și de simțul gustativ, iar un HOROSCOP al CONDIMENTELOR își află și el firesc locul. Horoscopul Condimentelor îți dezvăluie caracterul în funcție de condimentul care ți se potrivește. Acest horoscop are unsprezece zodii, astfel:

25 Ianuarie 2015, 22:54

3 zodii Picante (puternice):
Ardeiul Iute (pentru cei născuți în zilele de 1, 10, 19 și 28 ale lunii)
Piperul (pentru cei născuți în zilele de 4, 13 și 31 ale lunii)
Șofranul (pentru cei născuți în zilele de 7, 16, 25 ale lunii)

3 zodii Dulci-Picante (echilibrate):
Cuișoarele (pentru cei născuți în zilele de 2 și 20 și 29 ale lunii)
Nucșoara (pentru cei născuți în zilele de 5, 14 și 23 ale lunii)
Ghimbirul (pentru cei născuți în zilele de 8, 17 și 26 ale lunii)

3 zodii Dulci (slabe):
Chimionul (pentru cei născuți în zilele de 3, 12, 21 și 30 ale lunii)
Cardamonul (pentru cei născuți în zilele de 6, 15 și 24 ale lunii)
Piperul lămâios (pentru cei născuți în zilele de 9, 18 și 27 ale lunii)

2 zodii Regale:
Sarea (pentru cei născuți în ziua de 11 a lunii)
Curry (pentru cei născuți în ziua de 22 a lunii)

Ar mai trebui spus că, întrucât prin adunarea cifrelor zilei de 29 (2 + 9) se ajunge la 11, cei născuți în această zi pot avea fie caracteristicile Cuișoarelor, fie ale Sării, fie un caracter combinat din acestea două.

Ceea ce este interesant la acest zodiac este că, luând ca reper aceleași zile ale lunii, poți afla care sunt condimentele benefice pentru o relație (ziua ta și ziua partenerei/partenerului), pentru un eveniment (adăugând zilelor voastre de naștere ziua în care are loc întâlnirea, logodna, nunta). Folosind condimentele indicate, veți da un plus de aromă poveștii voastre de iubire.

Horoscopul Condimentelor. Zodia ARDEIULUI IUTE

(pentru cei născuți în zilele de 1, 10, 19 și 28 ale lunii)

Date generale. Sunteți impulsiv și mereu fierbinte. Dragostea e un joc etern, și nu concepeți să nu fiți dv. campionul. Chiar dacă partenerul/partenera este la început atras/ă de pasiunea cu care intrați în joc, trebuie să recunoașteți că uneori e nevoie și de relaxare... Altminteri, focul iubirii poate deveni un adevărat... pârjol.

Cei născuți în Zodia Ardeiului Iute fac casă bună cu nativii din Chimion sau Piper Lămâios.

Predicții pentru 2017. Pentru nativii zodiei, în acest an, prioritatea o constituie stabilizarea relației de cuplu. Chiar dacă în ianuarie și până în miezul lui februarie sunt frecvente disputele cu persoana iubită, temperându-vă caracterul și controlându-vă impulsivitatea sunt șanse ca în martie să se echilibreze toate, iar pentru cei care nu sunt căsătoriți se prevede și o nuntă (ori măcar o logodnă cu fast) în mijlocul verii. A doua jumătate a anului va fi mult mai calmă decât prima.

Horoscopul Condimentelor. Zodia CUIȘOARELOR

(pentru cei născuți în zilele de 2 și 20 și 29 ale lunii)

Date generale. Sunt persoane rafinate, preocupate foarte mult de aspectul exterior și vor alege persoane care să le semene. Găsesc o mare bucurie în călătoriile lungi (fie că este vorba despre excursii sau despre... viață).

Cuișoarele fac casă bună cu Nucșoara și Șofranul. Nu se vor înțelege deloc cu nativii din Ghimbir.

Predicții pentru 2017. Anul 2017 începe în forță, cu schimbări plănuite de mult și pentru care ați lucrat să se împlinească tot anul trecut. E posibil să aveți un nou loc de muncă, o funcție nouă sau un proiect profesional la care visați de ceva vreme. Către jumătatea anului sunt posibile recuperări ale unor sume sau proprietăți pe care le credeați pierdute.

Horoscopul Condimentelor. Zodia CHIMIONULUI

(pentru cei născuți în zilele de 3, 12, 21 și 30 ale lunii)

Date generale. Cei născuți sub acest semn au nevoie de parteneri de viață puternici, pe umerii cărora să urce pentru a vedea mai departe, cum ar fi nativii din Sare sau Ardei Iute. Sunt persoane calme, caline, pline de umor, pentru care buna-dispoziție a celor din familie este foarte importantă.

Se înțeleg bine cu nativii din Sare și Ardei Iute, nu le sunt pe plac cei din Ghimbir. Se tolerează cu nativii din Cardamom și Piper lămâios.

Predicții pentru anul 2017. E bine să aibă răbdare până în martie, poate chiar până în aprilie, pentru a-și vedea cele mai dragi proiecte intrând în etapa punerii lor în practică, fie că este vorba despre construirea unei case sau întemeierea unei familii. Să fie atenți însă alături de cine vor porni la drum. O dată cu venirea verii, nu vor lipsi prilejurile de a ieși în lume, de a se arăta așa cum sunt ei, carismatici și plini de voie bună.

Horoscopul Condimentelor. Zodia PIPERULUI

(pentru cei născuți în zilele de 4, 13 și 31 ale lunii)

Date generale. O zodie dominată de nevoia de a fi mereu în centrul atenției. Vă place să vă ascultați partenerul de viață, dar și mai mult vă bucurați atunci când celălalt tace și vă lasă să vă expuneți punctele de vedere. Nu s-ar spune că sunteți un introvertit. Dimpotrivă.

Faceți pereche bună cu Sarea, vă înțelegeți cu Piperul Lămâios și cu Nucșoara. Nu veți face niciodată casă bună cu Ardeiul Iute.

Predicții pentru 2017. Până în luna aprilie, viața voastră este cam... fără sare și piper. O dată ce pomii vor fi plini de floare și albinele își vor începe lucrul lor, veți avea parte de noi provocări, nu atât în plan sentimental, cât... profesional. Fiți atenți însă să nu combinați plăcerile inimii cu plăcerile muncii. Cu alte cuvinte, feriți-vă de o aventură la locul de muncă. În octombrie veți avea de trecut o cumpănă (în ce privește sănătatea voastră sau a unui membru al familiei), dar toate se vor rezolva cu bine până la venirea iernii.

Horoscopul Condimentelor. Zodia NUCȘOAREI

(pentru cei născuți în zilele de 5, 14 și 23 ale lunii)

Date generale. Nativii din această zodie preferă discreția în relațiile de inimă. Sunt uneori atât de discreți, încât ezită să-și arate adevăratele sentimente, ceea ce îi face uneori să piardă în relația cu partenerul de viață.

Se potrivesc în cuplu cu nativii din Cuișoare și Șofran.

Predicții pentru 2017. După un an cu multe suișuri și coborâșuri, 2015 se remarcă prin relaxare. Grijile se împuținează, proiectele se împlinesc. Și, ce este mai important, veți avea parte de vacanța la care ați visat tot anul trecut. În iarnă, chiar și la începutul primăverii, s-ar putea ca un membru al familiei să aibă probleme de sănătate și va trebui să fiți mai implicați.

Horoscopul Condimentelor. Zodia CARDAMOMULUI

(pentru cei născuți în zilele de 6, 15 și 24 ale lunii)

Date generale. Nativii zodiei se caracterizează prin capacitatea de a-și defini foarte bine scopurile și de a le urma fără smintire până la capăt. Tenacitatea lui îi va folosi mai ales la locul de muncă, unde este recunoscut ca fiind muncitor și devotat. În viața personală, țintele lui sunt puține, dar clare: o familie, o casă, o bătrânețe sigură și liniștită.

Își află partenerul ideal în persoanele născute într-unul dintre cele mai puternice semne din zodiac: Curry. Se poate spune că atunci când două persoane din aceste două zodii se întâlnesc, reușesc să devină atât de unite, încât relația lor e practic indestructibilă. Altminteri, preferă alianța cu Piperul Lămâios sau cu Șofranul.

Predicții pentru 2017. Până în mai, se vor dedica exclusiv familiei și locului de muncă, fără să se plângă vreo clipă că programul lor este supraîncărcat și că nu au vreme și pentru ei. O dată cu sosirea verii, își vor dori să se și relaxeze, simțind oboseala acumulată în ultimii ani. Prilejurile de a o face nu vor întârzia să apară. Ceea ce au de făcut este să accepte că merită din plin aceste clipe - și măcar câteva zile să se rupă chiar și de familie. O excursie, o drumeție pe munte, o evadare de-un weekend la malul mării - iată provocări simple, de care ar trebui să se bucure. Cei care nu sunt căsătoriți, și-ar putea afla chiar perechea într-o astfel de escapadă nevinovată.

Horoscopul Condimentelor. Zodia ȘOFRANULUI

(pentru cei născuți în zilele de 7, 16, 25 ale lunii)

Date generale. Trăiți intens sentimentele. Totodată, preferați relațiile cu parteneri delicați, rafinați, profunzi. Nu sunteți adeptul relațiilor pasagere, ci tindeți să găsiți persoana cu care să împărțiți aceeași poveste de dragoste toată viața.

Vă plac persoanele născute în zodiile Nucșoarei, Cuișoarelor sau Cardamomului.

Predicții pentru anul 2017. Aprofundați o cercetare începută anul trecut și este posibil să faceți descoperiri uimitoare. Dacă sunteți încă în perioada studiilor, atunci examenele vor trece cu note maxime (sau pe-aproape) și cu recunoașterea calităților voastre. Pentru cei aflați în câmpul muncii - oricare ar fi acesta, chiar câmpul, la propriu - se așteaptă un an cu rezultate îmbucurătoare. Relația de cuplu merge mai cu hopuri, anul acesta, dar, așa cum vă stă în caracter, nu vă lăsați bătuți și veți reuși să readuceți normalitatea.

Horoscopul Condimentelor. Zodia GHIMBIRULUI

(pentru cei născuți în zilele de 8, 17 și 26 ale lunii)

Date generale. Persoanele născute sub acest semn nu sunt prea frumoase (fizic, vorbind), dar nativii reușesc să fie atractivi datorită calităților lor intelectuale. Sunt persuasivi, puternici, eleganți.

Nu se vor înțelege cu nativii din Cuișoare sau Curry, în schimb pot afla partenerul ideal în cineva născut sub semnul Piperului Lămâios.

Predicții pentru 2017. Pentru nativii zodiei anul începe cu o serie de restanțe care trebuie duse la bun sfârșit, până spre jumătatea lui martie. O dată cu revenirea naturii la viață și existența lor se revigorează. Încet-încet, se adună rezultatele pozitive, atât în acțiunile lor profesionale, cât și în cele legate de bani, afaceri. Spre toamnă, au șanse de reușită speculațiile financiare și/ sau tranzacțiile privind imobiliare. În dragoste, nu se întrevăd schimbări majore.

Horoscopul Condimentelor. Zodia PIPERULUI LĂMÂIOS

(pentru cei născuți în zilele de 9, 18 și 27 ale lunii)

Date generale. Ar fi putut la fel de bine să fie o zodie picantă, dacă nativii nu ar avea obișnuința de a tempera întotdeauna lucrurile, atunci când stau să se aprindă. Sunt persoane care îndrăgesc existența în limitele convenienței și arareori își permit să iasă din tiparele pe care ei înșiși și le-au croit.

Era de la sine înțeles că va găsi un bun partener de dialog cu nativii din Piper, de asemenea, vor face față cu brio impulsivității Ardeiului Iute, ceea ce face ca legătura lor, chiar dacă întru totul facilă, să reziste în timp. Nu sunt de lepădat nici relațiile cu nativii din Cardamom sau Ghimbir, mai ales dacă își doresc un parteneriat de lungă durată, fără viraje bruște, urcușuri sau coborâșuri în pante abrupe.

Condimentul corespondent este Piperul lămâios (zis și Piper de Sichuan ori Piper indonezian)

Predicții pentru 2017. Sociabili și plini de solicitudine, se dovedesc a fi buni camarazi și de această dată. Le poți încredința fără teamă secretele tale, nu le vor folosi niciodată în scopuri necurate. În 2017, aceste calități ale lor vor fi cu precădere căutate și prețuite. Li se vor încredința nu doar secrete, ci și sarcini importante - mai ales în familie, unde menirea lor este de a împiedica neînțelegerile, gelozia și dezbinarea. În octombrie-noiembrie au o cumpănă de trecut, iar dacă vor ieși cu bine, sfârșitul anului va veni cu bucuria de a-i avea pe toți la masă, lângă el.

Horoscopul Condimentelor. Zodia SĂRII

(pentru cei născuți în ziua de 11 a lunii)

Date generale. Este, alături de Curry, unul dintre cele mai importante semne din zodiac. Nativii sunt persoane puternice, carismatice, pentru care totul pare ușor de înfăptuit. Sunt născuți să fie lideri, să conducă, să arate direcția spre care să se meargă, ținta unde trebuie ajuns. Uneori, conștientizarea acestor calități poate să-i facă să devină înfumurați, plini de ei, mult prea siguri - și atunci pot să facă ușor greșeli.

Se înțelege cu toate celelalte semne, dar trebuie să țină cont că personalitatea poate deveni atât de dominatoarea încât să dăuneze relației. Trebuie să învețe să facă totul cu măsură.

Predicții pentru 2017. Dacă anul trecut s-au resimțit din pricina crizei generale, anul acesta se profilează mult mai senin, financiar vorbind. Li se vor întoarce din datorii și multe conturi se vor regla. Din punct de vedere profesional, vor începe un proiect nou, un proiect greu, care li s-a încredințat și cu gândul că... și-ar putea frânge gâtul. Nu va fi așa, dar ar fi bine să fie atenți pe unde calcă și la cei care se pretind prieteni. Uneori, chiar și cei pe care te bazezi de ani de zile te pot trăda. În familie, în schimb, relațiile sunt relaxate, călduroase, joviale.

Horoscopul Condimentelor. Zodia CURRY

(pentru cei născuți în ziua de 22 a lunii)

Date generale. Un semn, de asemenea, foarte puternic. Este și cel mai aromat semn din zodiac. Nativii din Curry vor fi mereu strălucitori, mereu în centrul atenției, nu se poate să treacă neobservați. Este, totodată, și semnul din zodiac cu cel mai mare sex-appeal.

Cel mai bun partener și-l vor afla în Cardamom, iar uneori pot intra în conflict cu persoanele din zodia Ghimbirului.

Predicții pentru 2017. Le face plăcere să flirteze, să complimenteze, să fie cuceritori, iar anul acesta le va merge din plin! Vor cunoaște multe persoane de sex opus cu care vor lega prietenii frumoase, unele și în plan sentimental. Cei care nu sunt căsătoriți, se vor bucura din plin de acesstă situație, iar cei care deja fac parte dintr-un cuplu stabil, cu greu vor face față tentației. Acesta este un an în care pot întâlni iubirea vieții lor, punând bazele unei relații pentru o viață... dar poate fi și anul în care o legătură pe care o credeau indestructibilă se va rupe și greu vor mai reuși să lege firele la loc.

Etichete : zodiac
Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?
Zodiac 20 Ianuarie 2023, 18:10

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?

Sezonul Vărsător 2023, care se desfășoară în perioada 20 Ianuarie-18 februarie, are o energie puțin diferită față de anii...

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?
Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile
Zodiac 10 Decembrie 2021, 04:10

Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Nimic nu este imposibil în acest an, grație energiilor planetare. În astrologia medicală, părțile corpului uman sunt asociate...

Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile
Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii
Zodiac 06 Decembrie 2021, 07:08

Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii

Credința potrivit căreia atunci când cineva moare, deși corpul este sortit descompunerii, o parte din sine va renaște într-un...

Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii
Zodiac 14 August 2018, 15:41

Cele 10 tulpini celeste care ne influențează viața

Dacă răscolim printre amintirile generaţiei anilor 1990, ne amintim de celebrul desene animat "Captain Planet", ce aducea în...

Cele 10 tulpini celeste care ne influențează viața
Zodiac 09 Martie 2018, 22:56

Zodiacul Vechi Românesc sau Gromovnicul din bătrâni

Din bătrâni se cunoaște acest zodiac al românilor, zis și Gromovnic, care după cum se va vedea nu se ține prea deoparte de...

Zodiacul Vechi Românesc sau Gromovnicul din bătrâni
Zodiac 18 Septembrie 2017, 12:11

Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești, după noua ordine astrologică!

Nu toată lumea crede în zodiac, dar știm cu toții că sunt 12 semne zodiacale. Poate părea șocant, însă, din punct de vedere...

Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești, după noua ordine astrologică!
Zodiac 13 Septembrie 2017, 07:25

Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555

Încă de la începutul civilizației umane, numerele au fost martori ai unei mari fascinații. De-a lungul anilor, interesul...

Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555
Zodiac 18 Iunie 2017, 07:45

Sfaturi de viață din Nepal, pline de înțelepciune, care te vor elibera de gândurile negative

Nepalul este cunoscut ca un tărâm al înălțimilor, uneori de neatins. Însă spiritualitatea nepaleză, născută din simplitatea...

Sfaturi de viață din Nepal, pline de înțelepciune, care te vor elibera de gândurile negative