-

Târgul de Carte Gaudeamus, organizat în premieră la Braşov

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Târgul de Carte Gaudeamus, organizat în premieră la Braşov, îşi închide mâine seară porţile. Iubitorii de carte sunt aşteptaţi între orele 11:00 şi 21:00, în pavilionul din Piaţa Sfântul Ioan.

Târgul de Carte Gaudeamus este organizat de Radio România, în parteneriat cu Primăria Braşov și se închide duminică, 2 septembrie.

Ultima zi a Târgului Gaudeamus Radio România, organizat în premieră la Braşov, aduce, aşa cum s-a întâmplat şi în celelalte zile de funcţionare a târgului, multă carte şi muzică bună pe standuri. Publicul este aşteptat până la ora 21:00 în Piaţa Sfântul Ioan din Centrul Vechi al Braşovuului, acolo unde îşi poate alege volumele favorite sau CD-urie cu muzica preferată. La această primă ediţie de la Braşov a Târgului Gaudeamus Radio România au participat peste 30 de edituri şi distribuitori de carte românească şi străină. În ultima zi a târgului de la Braşov vor fi acordate editurilor, începând cu ora 17:00, trofeele Gaudeamus, locurile I, II şi III, şi trofeul pentru "Cea mai râvnită carte a târgului", decernate prin votul publicului exprimat prin completarea unor chestionare distribuite în rândul vizitatorilor pe întreg parcursul evenimentului. Tot astăzi, cititorii pasionaţi sunt aşteptaţi să îşi exerseze şi să îşi îmbunătăţească performanţele prin participarea la atelierele de citire rapidă, care vor avea loc între orele 18:00-19:00. În ultima zi de funcţionare a Târgului Gaudeamus Radio România Braşov, va fi anunţat şi numele persoanei care a câştigat concursul Miss Lectură, adresat celei mai frumoase vizitatoare.

RADOR

Citit 273 ori