Imprimă această pagină

Din atelaj pentru cai, în trăsură care vinde fast-food şi îngheţată

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Direcţia Silvică Bistriţa-Năsăud a lansat pe piaţă un nou produs - trăsura tip fast-food care vine să întregească oferta pe care singurul atelier de confecţionat trăsuri şi sănii din ţară le vinde pe piaţă.

Noua trăsură poate fi folosită pentru a vinde mâncare, transformată în gelaterie sau cofetărie, în florărie sau magazin de caduri şi artizanat, în librărie dar chiar şi în cofffe shop sau berărie.

Trăsura costă aproape 30.000 de lei, dar nu duce lipsă de cumpărători, deja numeroase firme din Bucureşti arătându-se interesate să achiziţioneze trăsura tip fast-food produsă manual, în atelierele Direcţei Silvice din Bistriţa.
La Bistriţa atelierul de confecţionat trăsuri a fost deschis în 2004, deoarece Herghelia din Beclean (care aparţine şi ea de Direcţia Silvică) trebuia să intre în circuitul concursurilor hipice din ţară şi avea nevoie de o trăsură, de un atelaj.

Din 2004 şi până, acum meşterii din atelierul Direcţiei Silvice au scos pe piaţă opt tipuri de trăsuri şi sănii. Acestea sunt omologate pentru circulaţia pe drumurile publice, fiind dotate cu saşiu metalic, sisteme de frânare şi de amortizare, suprastructura din lemn cu tapiserie şi design elegant.

RADOR

Foto

Citit 616 ori