-
Interviuri si reportaje

Interviuri si reportaje

Biserica oferă o alternativă la instituţionalizarea tradiţională a copiilor şi a vârstnicilor. La Mănăstirea Dumbrava, din judeţul Alba, peste 100 de copii orfani şi tot atâţia batrâni şi-au găsit refugiul printre călugării de acolo.

Peste 10 mii de alegători români din străinătate s-au înregistrat online pe portalul "votstrăinătate.ro". Dintre ei, aproximativ 5.300 doresc să-şi exprime opţiunea la o secţie de votare.

Vizitatorii Târgului Gaudeamus, care are loc în pavilionul amplasat în Piaţeta Perla din Mamaia au avut parte ieri de poezie şi momente de muzică folk.

În Piaţeta Perla din staţiunea Mamaia s-au deschis porţile celei de-a XI-a ediţii a Târgului de Carte Gaudeamus Litoral, organizat de Radio România.

Direcţia Silvică Bistriţa-Năsăud a lansat pe piaţă un nou produs - trăsura tip fast-food care vine să întregească oferta pe care singurul atelier de confecţionat trăsuri şi sănii din ţară le vinde pe piaţă.

Cancerul reprezintă, potrivit statisticilor, una dintre principalele cauze ale deceselor la nivel global. Boala canceroasă a cunoscut o extindere enormă în ultimii ani, iar cifrele alarmante îi determină pe specialiști să considere cancerul boala secolelor următoare.

Pagina 1 din 20