-
Interviuri si reportaje

Interviuri si reportaje

Se scrie mult în miezul iernii, în contextul celebrării Zilei Culturii Naționale. Dar se rostogolesc mereu aceleași fraze, se evocă aceleași figuri istorice, se jalonează istoria cu aceleași date.

În data de 21 ianuarie 2020, Radio Constanţa, Studio Teritorial al Societăţii Române de Radiodifuziune, împlineşte 30 de ani de existenţă.

Satul, cu nebuniile suprarealiste ale maestrului Măric! Pictorul "filosofează cu pensula" despre viaţa comunităţii din care provine.

Radio România Cultural transmite în direct, de Ziua Culturii Naţionale, miercuri, 15 ianuarie 2020, de la ora 16:00, cea de-a X-a ediţie a Galei Tinerilor Scriitori - cartea de Poezie a anului 2019.

La Colegiul Tehnologic din Lovrin, la ora actual, numai în clasa a IX-a sunt înscrişi peste 120 de copii, fie la cele două clase de învăţământ profesional fie la cele două clase de liceu.

Ce e de făcut cu gunoiul de grajd în timpul sezonului rece? Cel mai bine ar fi să fie transportat pe câmp, însă, mulți fermieri nu îl mai depozitează pe platformele special amenajate sau nu îl mai transportă la locurile de colectare.

Pagina 1 din 27