-
Interviuri si reportaje

Interviuri si reportaje

Pe litoral au loc în această perioadă ample controale pentru prevenirea infectării cu noul coronavirus. Echipe mixte de poliţişti, jandarmi, reprezentanţi din domeniul sanitar şi ai protecţiei consumatorului sunt la datorie, în special în zonele aglomerate.

Organizaţia Mondială a Sănătăţii a avertizat că este puţin probabil să existe un vaccin pentru COVID-19 în acest an.

Când vine vorba de moravurile şi năravurile vremii de astăzi, comparaţia inevitabilă este cu opera lui Caragiale. „Aşa spus-a Caragiale” e un fel de „Aşa grăit-a Zarathustra” dâmboviţean, fără adâncimile acestuia din urmă.

Un grup de experţi britanici în domeniul sănătăţii mintale a făcut un apel ca pacienţii care au suferit de o formă gravă de COVID-19 să fie evaluaţi pentru tulburare de stres post-traumatic.

Prima generaţie care dă Bacalaureantul cu masca pe faţă a trecut deja de prima probă. Un absolvent de liceu din judeţul Bistriţa-Nasăud a fost depistat ieri cu temperatură de peste 37,3 grade Celsius, motiv pentru care nu i s-a permis să intre în sală şi va susţine examenul în etapa specială, care se desfăşura luna viitoare.

Mai multe focare de coronavirus au fost înregistrate în comunităţile de români din zona Berlinului în doar 24 de ore. Unul dintre români a murit, iar altul este internat în spital.

Pagina 1 din 35