-

Un tragic accident de circulație a avut loc luni dimineață, în județul Argeș. Mai precis la Drăganu, pe DN 7 intre Pitești și Rm. Vâlcea, după ce un autoturism s-a tamponat frontal cu un TIR.

O femeie în vârstă de 52 ani a sfârșit tragic la primele ore ale zilei, după ce autoturismul marca Peugeot în care se afla s-a ciocnit cu un TIR pe raza comunei Drăganu.

Cealaltă persoană, şoferul autoturismului, a suferit răni extrem de grave, a fost preluat de către un echipaj SMURD şi se află în comă, intubat, la spital.

Cei doi erau soţ şi soţie, ambii din comuna Albeni, judeţul Gorj, transmite Cpnstantin Pasol, corespondent Radio Antena Satelor.

Din cercetările efectuate de poliţişti, a rezultat faptul că tragicul accident s-a produs ca urmare a vitezei excesive. Conducătorul auto, un bărbat în vârstă de 50 de ani, nu a adaptat viteza într-o curbă la dreapta, a pătruns pe contrasens şi s-a izbit frontal de un TIR condus regulamentar de un şofer din Dolj.

În urma impactului a rezultat decesul pe loc al pasagerei care se afla pe scaunul din dreapta şoferului. Şoferul TIR-ului a scăpat teafăr.

Circulația a fost blocată aproape o oră.

La aceasta ora, traficul rutier se desfasoara in conditii normale.