-

Scene desprinse din filme s-au petrecut în localitatea sălăjeana Vălcău de Jos. Un tânăr de 19 ani este acuzat de polițiști că a răpit o adolescentă dupa ce i-a agresat pe frații acesteia în propria lor casă.

Politia a fost sesizata, prin apelul de urgenta 112, despre faptul ca un tânar de 19 ani, din comuna Valcau de Jos, s-a deplasat la locuinta parintilor concubinei sale, în vârsta de 16 ani, a patruns în locuinta prin spargerea unui geam si i-a lovit cu pumnul si picioarele în zona fetei pe fratii acesteia.

Ulterior, prin constrângere a determinat-o pe adolescenta sa-l însoteasca. Verificarile efectuate de politisti au dus la gasirea celor doi în timp ce se deplasau cu un autovehicul prin localitatea Nusfalau. Adolescenta a fost predata familiei, iar tânarul a fost retinut si depus în Centrul de Retinere si Arestare Preventiva Salaj.

Inculpatul a fost prezentat Parchetului de pe lânga Judecatoria Simleu Silvaniei cu propunere de arestare preventiva, sub aspectul comiterii infractiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violente, violare de domiciliu si distrugere. Pe numele lui, instanta a emis mandat de arestare preventiva pentru 30 de zile.

ADRIAN LUNGU

Foto: Pixabay

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice.