-

Poliţiştii de la transporturi, cu sprijinul Direcţiei Operaţiuni Speciale din Poliţia Română, au reţinut 17 bărbaţi, bănuiţi de furt de cereale, produse petroliere şi fier vechi.

În urma unui flagrant delict şi a 24 de percheziţii domiciliare, au fost indisponibilizate bunuri de peste 130.000 de lei, precum şi 3.400 de euro, 1.155 de lire sterline şi 43.900 de lei.

Poliţiştii Secţiei Regionale de Poliţie Transporturi Constanţa, cu sprijinul colegilor din Inspectoratul de Poliţiei Judeţean Ialomiţa, au depistat în flagrant delict 8 bărbaţi, cu vârste cuprinse între 20 şi 45 de ani, toţi din Feteşti, judeţul Ialomiţa, în timp ce sustrăgeau floarea soarelui, grâu şi cărbune dintr-un tren de marfă, staţionat pe raza municipiului Feteşti.

Cei în cauză au fost reţinuţi pe bază de ordonanţă pentru 24 de ore, iar la data de 30 septembrie, Judecătoria Constanţa a emis pe numele acestora mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, fiind introduşi în Centul de Reţinere şi Arestare Preventivă Constanţa.

Sursa: adevarul.ro
Sursa Foto: antena3.ro