-

Taxa de pod de la Feteşti - pe Autostrada Soarelui - poate fi achitată până la sfârşitul zilei următoare trecerii, anunță Compania Națională de Drumuri.

Compania de Drumuri se aşteaptă la valori ridicate de circulaţie pe ruta Bucureşti - Constanţa şi retur. Cum se circulă la această oră pe şoselele principale din ţară? 

Se merge bine pe Autostrada Soarelui spre litoral. Valorile de circulaţie în creştere, dar fără a fi aglomeraţie. Nu s-au înregistrat incidente în trafic. Respectaţi viteza legală pentru c sunt şi echipaje de poliţie cu radar. Atenţie la schimbarea benzilor! Soarele este puternic şi poate deranja printr-un parbriz mai zgâriat sau murdar. Nu sunt restricţii de trafic greu pe A2, nici lucrări pe DN 39 la Podul Vechi de la Agigea pentru cei care merg în sudul litoralului.

De la ora 10:00 la ora 22:00 se aplică o interdicţie de tonaj pe DN2 la Podul Mărăcineni, în judeţul Buzău, o zonă cu lucrări şi trafic semaforizat sau la paletă. În judeţul Brasov, singura zonă cu restricţii pentru lucrări de modernizarea este la Cristian, pe DN 73 Piteşti- Bran - Braşov.

În Ilfov, atenţie pe DN 5, la Jilava, unde sunt asfaltări şi reparaţii la un pod. S-a aglomerat puţin intersecţia de la Glina, Splaiul Unirii cu centura Capitalei - acolo se taie cele două benzi de pe contrasens pentru virajul spre stânga spre A2.

În Bucureşti se închide circulaţia pe Bulevardul Unirii, între Piaţa Constituţiei şi Piaţa Unirii pentru Parada Micilor Biciclişti. La noapte, pentru evenimentul cultural La Pas pe Calea Victoriei se restricţionează circulaţia pe Calea Victoriei, între Piaţa Victoriei şi Strada George Enescu, dar se permite traversarea intersecţiilor de pe Calea Victoriei.