-

Polițiștii vrânceni caută o femeie, de 55 de ani care a plecat de la domiciliul său din comuna Garoafa, sat Rachitosu și nu a mai revenit.

Persoanele care pot oferi informatii care pot conduce la gasirea acesteia sunt rugate sa apeleze numarul 112 sau sa se adreseze celei mai apropiate unitati de politie.

La data de 4 august a.c., politistii Sectiei 1 Politie Rurala Golesti au fost sesizati de catre un barbat cu privire la faptul ca în cursul zilei de 2 august a.c., ora 22.00, mama sa, în vârsta de 55 de ani, a plecat în mod voluntar de la domiciliul sau din satul Rachitosu si nu a mai revenit.

Semnalmente: înaltime 1,60 - 1,70 metri, aproximativ 90 de kilograme, ochi caprui, par negru, drept, scurt, fata ovala, iar în zona gurii, buza inferioara, prezinta o cicatrice.

Îmbracaminte : La data disparitiei femeia purta o rochie de culoare e închisa.

Daca vedeti aceasta persoana sau detineti informatii despre locul în care se afla va rugam sa apelati numarul de urgenta 112 / Dispeceratul IPJ Vrancea la numarul de telefon 0237207005 sau sa anuntati cea mai apropiata unitate de politie.

GABRIEL SAVA