-

Marţi, 4 februarie, la depozitul Primăriei Râmnicu-Vâlcea din strada Ferdinand nr. 3 va începe acţiunea de distribuire a pachetelor cu produse de igienă. 

Operațiunea are loc în cadrul Programului Operaţional Ajutorarea Persoanelor Defavorizate finanţat de Uniunea Europeană.
În cadrul acestei etape a POAD, cei aproximativ 350 de beneficiari de la nivelul municipiului - familiile cărora le-a fost stabilit dreptul la venitul minim garantat în baza Legii nr. 416/2001 şi cele care primesc alocaţii pentru susţinerea familiei în baza Legii nr. 277/2010 - vor primi un pachet ce conţine periuţe de dinţi, pastă de dinţi, săpun lichid, şampon pentru copii, şampon pentru adulţi şi detergent de rufe.
Programul de distribuire a acestor pachete va fi zilnic, între orele 9.00 - 15.00, iar pentru ridicarea lor, titularii celor două categorii de drepturi trebuie să prezinte cartea de identitate.
În funcţie de licitaţia de la nivel naţional, etapa a doua a POAD - în cadrul căreia vor fi distribuite pachete cu 25 de kilograme de alimente de bază (mălai, ulei, zahăr, orez, paste făinoase şi diverse conserve) - va demara în lunile următoare, la o dată ce va fi anunţată ulterior.

RADOR

Foto: Pixabay