-

Agenţii din cadrul Secţiei IV de Poliţie Rurală Miroslava, au fost sesizaţi, printr-un apel la 112, de către o femeie, cu privire la faptul că soacra ei a fost apelată pe telefonul fix de către o persoană necunoscută.

Individul s-a recomandat ca fiind nepotul ei şi i-a relatat că a provocat un accident de circulaţie în care ar fi accidentat o femeie, cauzându-i vătămări corporale, şi că are nevoie urgentă de o sumă de bani, întrucât a fost reţinut de Poliţie.

Ulterior, în timpul aceluiaşi apel, o altă persoană, care s-a recomandat a fi comisar de Poliţie, i-a cerut femeii 20.000 de lei, bani care ar fi trebuit să fie ridicaţi de o altă persoană şi înmânaţi aşa-zisei „persoane vătămate”, cu scopul de a nu formula plângere penală împotriva nepotului său.

Dându-şi seama că ceva nu este în regulă, soţul femeii l-a apelat pe fiul său, care a înţeles că este vorba despre o înşelăciune prin metoda „Accidentul”.

În cauză a fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la înşelăciune, iar cercetările continuă în vederea identificării autorilor si tragerii acestora la răspundere penală.

Sursa: ziarulevenimentul.ro
Sursa Foto: bihon.ro