-

Doi bărbați din județul Alba s-au săturat de „craterele" din asfalt, pe care primăria nu s-a mai sinchisit să le repare de ceva vreme.

Consilierul local Gheorghe Iustin Petrean, din comuna Galda de Jos, alături de un alt cetățean al localității, au umplut gropile din carosabil cu pământ, după care au plantat mai multe panseluțe.

Potrivit consilierului local, gropile sunt prezente în asfalt încă din primăvara anului 2018, iar în ultimele zile, trei persoane și-au rupt jantele automobilelor în ele.

Petrean a dezvăluit că în ultima ședință de Consiliu Local a adus în discuție situația carosabilului de la intrarea din Galda de Jos, dar răspunsul primarului nu a fost unul tocmai favorabil.

„În ultima ședință de consiliu, am adus la cunoștință primarului și consiliului local că există o groapă la intrare în sat, foarte adâncă, un pericol pentru cetățeni, deoarece poate duce la accidente cu urmări mai grave. Primarul îmi spune că este drum județean și nu ţine de el, iar bani din bugetul local nu alocă pentru drumurile „lu alții”, a scris, pe Facebook, Gheorghe Iustin Petrean.

Acum câteva zile și alți locuitori din Alba au rezolvat cum s-au priceput ei mai bine problema găurilor din asfalt.

Sursa: libertatea.ro
Sursa Foto: libertatea.ro