-

Pentru organizarea în condiţii de siguranţă a alegerilor de duminică, 27 septembrie 2020, a fost preluat de la DSP Tulcea un prim stoc de 40.700 măşti de protecţie.

Numărul acestora urmează a fi suplimentat în zilele următoare, informează Prefectura Tulcea.
La sediul Direcţiei de Sănătate Publică Tulcea au fost recepţionate şi primele cantităţi de material dezinfectant, pentru mâini şi suprafeţe, respectiv peste 3500 de litri, urmând ca cel mai probabil astăzi, să fie recepţionat şi restul materialelor de protecţie sanitară, respectiv mănuşi.
Toate acestea vor fi distribuite membrilor birourilor electorale, personalului tehnic auxiliar, persoanelor acreditate, delegaţilor acreditaţi, operatorilor de calculator, personalul de pază şi, nu în ultimul rând, alegătorilor, în mod gratuit, în ziua alegerilor, respectiv în data de 27 septembrie 2020.
Buletinele de vot, ştampilele de control ale secţiilor de votare, ştampilele cu menţiune VOTAT, autocolantele şi materialele sanitare se află depozitate sub pază militarizată permanentă şi vor fi distribuite către circumscripţiile electorale iar de acolo către cele 204 secţii de votare din judeţul Tulcea în zilele de vineri, 25 septembrie 2020 şi sâmbătă, 26 septembrie 2020.

RADOR
Foto: Pixabay