-

„Educaţia trebuie să continue în orice situaţie”, acesta este mesajul pe care l-a transmis astăzi ministrul de resort, Monica Anisie, în prima zi a noului an şcolar.

Un an școlar care începe însă în condiţii speciale impuse de epidemia de coronavirus, dar şi cu multe neclarităţi pentru elevi, părinţi şi chiar pentru profesori. Ea a făcut un apel la responsabilitate, prudenţă, dar şi la implicare.
Monica Anisie: „Mergem cu toţii la şcoală. Este important să fim alături de profesorii noştri. Copii, fiţi responsabili şi respectaţi toate regulile de prevenire şi combatere a îmbolnăvirilor. Noi, profesorii, suntem alături de voi. Colegilor mei le urez să aibă un an şcolar cu împliniri, cu sănătate, cu implicare şi le mulţumesc tuturor pentru tot ce au făcut în această vară.”
Şi preşedintele Klaus Iohannis a transmit astăzi un mesaj în care şi-a exprimat speranţa că împreună vom trece cu bine prin această perioadă. El a subliniat încă o dată importanţa respectării regulilor de protecţie sanitară şi a adăugat că este nevoie de răbdare şi de flexibilitate.

RADOR
Foto: Pixabay