-

Aproape 25.000 de locuri de muncă sunt vacante la nivel naţional, cele mai multe fiind în Capitală şi în judeţele Prahova, Arad, Timiş şi Sibiu. Află unde și ce locuri sunt vacante în acest moment.

Publicat în Locuri de munca

Vâlcea a ieşit bine, chiar bine de tot, într-un articol publicat de "The Washington Post". Publicația americană a lăudat mai ales peisajele judeţului. Dar și frumuseţea monumentelor istorice.

Publicat în Turism

Casa – un simplu cuvânt la prima vedere, dar care însumează o totalitate de sentimente, spirit de viață și speranță. Încă de pe timpuri, ţăranul român conferea casei o valoarea supremă. Era axus mundi.

Cum reuşeau să se încălzească românii acum un secol sau chiar cu jumătate de secol în urmă? Ei bine, îşi făceau un pat pe sobă. Privilegiaţii care aveau parte de acest pat călduros erau în special copiii şi bătrânii.

Potrivit actului, persoanele care folosesc tehnologia informaţiilor şi a comunicaţiilor îşi pot desfăşura activitatea în alt spaţiu decât cel organizat de angajator, pe baza unui contract de muncă.

Publicat în Locuri de munca

Închisoare pe viață și interzicerea pe 5 ani a unor drepturi - aceasta este pedeapsa primită de cei doi frați care l-au ucis, prin înjunghiere, pe polițistul Gheorghe Nistor, în ziua de 4 ianuarie 2017.

Publicat în Juridic

Urmează să intre în vigoare noile reglementări privind protecţia datelor personale. Acestea prevăd şi aplicarea aşa-numitului drept de a fi uitat la care pot recurge clienţii.

Publicat în Juridic

Impozitarea BOR este un subiect amplu dezbătut în spațiul public. Ministrul Finanțelor Publice: sumele pe care teoretic statul ar trebui să le ia ca impozit (BOR) vor rămâne în cadrul bisericii.

Publicat în Economic

Jocurile Olimpice de Iarnă, ediția XXIII, încep azi la PyeongChang, în Coreea de Sud. Doar 80 de kilometri despart locul de desfășurare al JO de zona demilitarizată dintre Coreea de Sud și Coreea de Nord.

Publicat în Utile

Bugetul de stat va suporta o parte din contribuţia de asigurări sociale de sănătate datorată de către patru categorii de persoane fizice, precum cei care au activităţi de creare de programe IT.

Publicat în Utile
Pagina 1 din 55