-

Mulţi dintre noi ne-am întrebat măcar odată în viaţă, care a fost raţionamentul care a dus la stabilirea denumirii lunilor anului.

Publicat în Cultura populara

Câştigul salarial mediu nominal net a scăzut la 2.936 lei în luna ianuarie a acestui an, un declin de 0,7% faţă de luna decembrie a anului trecut.

Publicat în Utile

Fermierii care angajează tineri cu studii superioare de specialitate în domeniul agricol beneficiază de un sprijin financiar lunar de 1.000 de lei pentru fiecare persoană angajată.

Publicat în Actualitatea agricola

Senatorii au adoptat propunerea legislativă privind colectarea selectivă a deşeurilor în instituţiile publice. Potrivit senatorului USR Allen Coliban, România este pe penultimul loc în Europa la rata de reciclare.

Publicat în Utile

La Secția de Etnografie a Muzeului Maramureșean din Sighetu Marmației s-a deschis astăzi o interesantă expoziție de dantelă și broderie cu peste o sută de piese, unele dintre ele cu o valoare deosebită.

Publicat în Cultura populara

Pălinca de prune, produsele de carne afumate şi brânzeturile se află pe lista celor 16 produse tradiţionale atestate până în prezent în judeţul Sălaj.

Publicat în Actualitatea agricola

Mesaje de 8 martie. Ziua Internațională a Femeii (denumită generic Ziua Femeii) este sărbătorită anual la data de 8 martie pentru a comemora atât realizările sociale, politicile și condițiile economice ale femeilor, cât și discriminarea și violență care își fac încă simțită prezența în multe părți ale lumii.

Publicat în Utile
Duminică, 03 Martie 2019 11:35

Carnavalul Lolelor, la Sighișoara

Orașul Sighişoara se pregăteşte de Carnavalul Lolelor. Grupuri de mascaţi se vor răspândi la prânz prin cetate, vor dansa şi vor împărţi gogoşi săseşti, iar la final vor intona Imnul Transilvaniei în faţa Primăriei.

Angajatorii din Spaţiul Economic European (SEE) oferă, prin intermediul reţelei Eures România, 794 de locuri de muncă, cele mai multe în Marea Britanie, informează Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă (ANOFM), 

Publicat în Locuri de munca

Muzeul Municipiului București a pregătit pentru ziua de 1 Martie trei evenimente la care sunt invitați să participe toți cei care doresc să întâmpine primăvara.

Pagina 1 din 67