-

Muzeul ASTRA, instituţie ale cărei acţiuni sunt posibile prin finanţarea Consiliului Judeţean Sibiu, organizează în perioada 18-20 septembrie 2020, în Muzeul în aer liber din Dumbrava Sibiului, ediţia de toamnă a "Târgului Frumos. Ceramic. Folositor".

Publicat în Cultura populara

Guvernul a aprobat hotărârea privind prelungirea stării de alertă cu 30 de zile, începând de marți.

Publicat în Utile

Temele trebuie să fie creative şi să nu obosească elevul, iar profesorii pot pune note fără să mai ceară acordul părinţilor.

Publicat în Educatie

Încă patru creatori de artă din judeţul Alba au primit titlul de TEZAUR UMAN VIU din partea Ministerul Culturii, fiind recunoscuţi ca persoane păstrătoare şi transmiţătoare de patrimoniu cultural imaterial.

Publicat în Cultura populara

Despăgubirile pentru fermierii care au culturile afectate de secetă se vor acorda integral după 15 septembrie.

Publicat în Actualitatea agricola

Guvernul intenţionează să adopte o măsură care să le permită şi celor care nu au plătit la timp contribuţiile de asigurări sociale să beneficieze de pensie pentru limită de vârstă.

Publicat în Juridic

Salariul mediu net a crescut cu 74 de lei în iulie faţă de luna precedentă. Astfel, potrivit datelor publicate astăzi de Institutul Naţional de Statistică, câştigul salarial mediu nominal net a urcat la 3.372 de lei în luna iulie.

Publicat în Locuri de munca

Un număr de 5.000 de clădiri şcolare, din cele peste 22.000 existente la nivel naţional, nu au acces la internet în acest moment.

Publicat în Educatie

Muzeul Naţional al Satului "Dimitrie Gusti organizează, sâmbătă şi duminică, Târgul de Sfânta Maria, un eveniment care îşi propune refacerea atmosferei târgurilor de altădată din satul românesc.

Publicat în Lada de zestre

Şcoala Populară de Artă Târgu Jiu va purta numele sculptorului Constantin Brâncuşi. În acest sens a fost elaborat un proiect de hotărâre de Consiliu Judeţean.

Publicat în Cultura populara
Pagina 1 din 93