-

Apa și solul reprezintă resursele indispensabile pentru agricultură și agricultori. În contextul actual, utilizarea rațională a apei este una dintre prioritățile de bază ale fermierilor.

Publicat în Actualitatea agricola

Creşterea pensiilor cu 40% din luna septembrie nu este o certitudine, declară premierul Ludovic Orban.

Publicat în Economic

A fost confirmată gripă aviară în judeţul Maramureş. Peste 18.600 de păsări urmează să fie eutanasiate şi incinerate la ferma din localitatea Seini.

Publicat în Actualitatea agricola

Un număr de patru pietoni din zece sunt atenţi la telefon atunci când traversează strada, potrivit rezultatelor unui sondaj realizat în decursul lunii decembrie de compania de asigurări Generali România şi de Asociaţia Pentru Promovarea Asigurărilor (APPA).

Publicat în Utile

Ministrul Agriculturii trage un semnal de alarmă în privința intermediarilor care acționează în zootehnie.

Publicat în Actualitatea agricola

Tinerii fermieri vor beneficia în acest an, în premieră, de terenuri concesionate de la Agenţia Domeniilor Statului, pe lângă banii alocaţi prin programul de sprijin.

Publicat în Actualitatea agricola

Cultura grâului de toamnă va prezenta valori scăzute şi deosebit de scăzute pe suprafeţe agricole extinse din Banat, Dobrogea şi Muntenia, local în nord-vestul, centrul şi sudul Transilvaniei.

Publicat în Actualitatea agricola

Un nou loc de muncă, o creştere a salariului şi un job mai aproape de casă sunt principalele obiective profesionale ale românilor, în 2020, potrivit unui studiu realizat de o platformă de recrutare, remis AGERPRES.

Publicat în Utile

Agenţia Naţională pentru Ocuparea Forţei de Muncă organizează, luna aceasta, 67 programe de formare profesională la care vor participa peste o mie de persoane.

Publicat în Locuri de munca

Peste 35 de milioane de euro au fost atraşi de APIA Caraş-Severin în Campania subvenţiilor pentru suprafeţele agricole în 2019.

Publicat în Actualitatea agricola
Pagina 1 din 79