-

Fotbal, etapă cu etapă: Cronica etapei a 26-a din Liga I

În meciul cap de afiș al etapei a 26-a a Ligii I de fotbal, ultima a sezonului regulat, FCSB s-a dat iar în stambă remizând 2-2, pe terenul penultimei clasate, FC. Voluntari. O evoluție cenușie, un rezultat pe măsură.

Nici liderul CFR Cluj nu a punctat la ..impresia artistică, impunându-se cu 1-0 în propria „haltă” în fața echipei olteanului Eugen Neagoe, Sepsi Sfântu Gheorghe.

În aceeași notă - străvezie - aflându-se desigur Viitorul Constanța, o victorie cu forcepsul acasă, asupra botoșenenilor și chiar și Politehnica din Copoul Iașilor, rămasă ... repetentă pe malul Argeșului, în fața sibienilor lui Mitriță.

Medieșenii și ilfovenii Concordiei nu au izbutit să-și revină nici în al doisprezecelea ceas, primii remizând fără gol acasă, cu Dunărea Călărașilor iar celialți cedând în deplasare în fața câinilor roșii, cu 1-2.

O victorie „a la Pirrus” pentru Dionamo. Derby-ul din Cetatea Băniei dintre fosta Craiova Maxima și Astra, scor 2-1, nu a mai contat nicicum, ambele fiind calificate apriori în play –off.

Unde se vor duela cu CFR Cluj, FCSB, Viitorul și Sepsi.

În play-out vor fi celelalte opt formații: FC Botoșani, Poli Iași, AFC Hermanstadt, Dinamo, Gaz Metan Mediaș, Dunărea Călărași, F.C. Voluntari și Concordia Chiajna...

Ilie Dobre

Articole înrudite