-

Doliu în marea familie de campioni a sportului românesc

Fost sportiv de performanta, ulterior antrenor la CSS Steaua Bucuresti dar si fost arbitru, un adecărat formator de performeri ai sportului românesc, s-a stins din viață lăsând un mare gol în marea familie de campioni români.

„Cu o imensa durere, va aducem la cunostinta ca inimosul antrenor bucurestean Niculae Ghimpau, a trecut la cele vesnice la varsta de 59 de ani, anunță Federatia Romana de Judo, care transmite familiei dar si celor ce l-au cunoscut sincere condoleante. „Dumnezeu sa il ierte si sa il aiba in paza Lui”, scrie în comunicatul emis de Federatia Romana de Judo.

„Fost sportiv de performanta, in prezent antrenor la CSS Steaua Bucuresti dar si fost arbitru de judo, acesta a slefuit in cariera sa numerosi sportivi, cu o mare parte dintre acestia reusind sa castige titluri de campioni nationali si medalii internationale. Pentru multi ani, loturile nationale de judo ale Romaniei au avut in componenta lor sportivi descoperiti si pregatiti de Niculae Ghimpau”, mai scrie FRJ în comunicat.

Foto: Pixabay