-

Concurs ”Gustul ca patrimoniu”, pentru persoanele pasionate de gătit

Acesta reprezintă prima acțiune din cadrul proiectului ”La Pas”, inițiat de Asociația Timișoara-Capitală Culturală Europeană și Asociația CRIES, care își propun să promoveze gastronomia din zonă și hrana sănătoasă în perspectiva anului 2021.

Concursul se adreseaza publicului larg care are ca hobby gatitul dar si persoanelor interesate de relatia hrana-cultura.

Lansarea oficiala a concursului va avea loc pe 5 septembrie, iar înscrierile au loc între 6 si 10 septembrie. Câstigatorii vor fi premiati pe 10 octombrie, de Ziua produselor agroalimentare românesti.

”Sub sloganul Ducem mai departe gusturile vechi, concursul de retete traditionale din Banat se refera la o varietate larga de retete culinare si preparate: feluri principale, garnituri, deserturi sau chiar bauturi. Încurajam participarea tuturor celor care sunt pasionati de bucataria traditionala din Banat, indiferent de zona geografica de provenienta”-au declarat reprezentantii Asocia?iei Tm- CCE 2021.

(ALINA BUJANCA)

Articole înrudite