-

Paste cu parmezan în sos de smântână

O combinație simplă pentru paste, rețeta cu parmezan și pătrunjel în sos de smântână este foarte gustoasă.

Ingrediente pentru paste cu parmezan în sos de smântână:

450 g paste

120 g smântână

100 g unt

50 g parmezan, ras

2 linguri pătrunjel proaspăt, tocat

sare

piper

Află cum se prepară pastele cu parmezan în sos de smântână pe clickpoftabuna.ro

Articole înrudite

  • Idei creative pentru un Paște special

    Chiar dacă trăim o perioadă plină de restricții, la câteva lucruri putem încă avea acces nelimitat: la imaginație, la frumos, la artă, iscusință și creativitate, la fantezie, la inventivitate și la puterea de a răzbi prin toate aceste însușiri, capacități și aptitudini.

  • Piețele agroalimentare din Argeș, fără carne de miel

    Cu doar două săptămâni înaintea Paștelui ortodox, carnea de miel lipsește din piețele din Pitești.

  • Ciorbe de sarmale și de ardei umpluți

    Ardei umpluți și sarmale se consumă în toate zonele țării. Ambele preparate au nenumărate variante: numim generic ardei umpluți o sumedenie de legume umplute, așa cum și sarmalele au nenumărate compoziții și învelișuri vegetale. Ambele au variante de post, mai ales pe bază de orez și ciuperci, dar lista ingredientelor folosite continuă cu o inepuizabilă inventivitate.

  • Supele clasice franțuzești (reţeta Kerei Caliţa)

    Cea mai lesnicioasă și economicoasă metodă de a prepara carnea, peștele sau legumele a fost dintotdeauna fierberea acestora dimpreună cu tot ce se găsea la îndemână: cu ierburi de gust, cu frunze plăcut mirositoare sau chiar cu buruieni zdravene, cu felurite arome și orice mirodenii sau coloniale aduse de corăbierii puși pe pricopseală.

  • Supă de ceapă ca-n Montmartre (reţeta Kerei Caliţa)

    Cartierul parizian de lângă basilica Sacre Coeur este, poate, cel mai încărcat cu povești romantice din Orașul Lumină. Asta și fiindcă aici a fost locul favorit al pictorilor francezi din a doua jumătate a veacului XIX și nu numai, eroi nu doar ai saloanelor de artă ci și ai chefurilor monstruoase din Montmartre.