Ascultă Radio Antena Satelor Live

Cele mai puternice antibiotice naturale! Nu necesită prescripție

Antibioticele au devenit una dintre cele mai prescrise medicamente. Ca urmare, oamenii și-au deteriorat sistemele digestive și, în mod ironic, și-au redus imunitatea naturală la diferite tipuri de infecții.

30 Mai 2018, 11:15

Plantele, alimentele și tincturile pe bază de plante au fost folosite ca antibiotice naturale de secole pentru a trata bolile. Dar, odată cu avansarea medicinei și a medicamentelor farmaceutice, este ușor să uităm cât de eficiente pot fi remediile vechi și antibioticele naturale.

Antibioticele farmaceutice sunt eficiente pentru înlăturarea bacteriilor dăunătoare care intră în corp. De asemenea, ele distrug și bacteriile bune, care vă păstrează sistemul imunitar sănătos.

Antibioticele forțează ficatul să lucreze mai mult pentru a detoxifica medicamentele farmaceutice și poate provoca stres oxidativ, ceea ce duce la deteriorarea permanentă a celulelor.

După cum puteți vedea, antibioticele pot oferi o soluție pe termen scurt pentru a vă ajuta să vă recâștigați sănătatea, dar acestea au și consecințe negative.

Din acest motiv, este important să se ia în considerare utilizarea alternativelor naturale în locul - sau alături de - antibiotice.

Nu numai că medicamentele pe bază de plante pot ajuta la atenuarea simptomelor de sănătate, multe antibiotice naturale susțin sănătatea sistemului imunitar, a ficatului și a intestinelor.

Acest lucru este important pentru sprijinirea procesului de vindecare natural al corpului dumneavoastră și pentru a vă preveni să vă îmbolnăviți în viitor. (PM)

Prima linie defensiva impotriva virusilor si infectiilor este sistemul imunitar, asa ca este o idee buna sa inveti cum sa-l ajuti in mod natural.

Combinarea a 7 ingrediente antibacterien si antivirale intr-un „Master Tonic” dateaza inca din Evul Mediu. Este un super antibiotic natural care distruge toate bacteriile.

De asemenea, este si un antiviral si antifugic puternic care poate creste circulatia limfei si a sangelui in corp. Este cunoscut si ca un remediu eficient in tratarea racelii si gripei dar si a Candida.

1. Otet din cidru de mere

Otetul din cidru de mere contine cantitati ridicate de acid acetic si acid malic precum si minerale si aminoacizi. Unele din ingredientele active ale acestui otet sunt fibre solubile in forma pectinei, vitaminei A, vitaminei B6, vitaminei C, vitaminei E, tiaminei, licopenului, niacininei, acidului pantotenic, riboflavinei si beta carotenului.

De asemenea, contine minerale precum sodiu, fosfor, potasiu, calciu, fier si magneziu. Toate aceste substante puternice fac din otetul din cidru de mere un tonic puternic antiviral, antibactrerial si antifungic.

2. Usturoi

Usturoiul este folosit de mii de ani in tratarea unui numar semnificativ de afectiuni. Usturoiul produce alicina, substanta care ii ofera mirosul specific si il transforma intr-un aliment antibacterian si antiviral.

Un studiu realizat pe 146 de adulti a aratat ca persoanele care au consumat doze ridicate de alicina timp de 12 saptamani au redus cu 64% riscul de a raci, iar in cazul in care s-au imbolnavit simptomele s-au redus cu pana la 70%.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

De toate 28 Decembrie 2018, 09:32

Pericolul întreruperii tratamentelor medicale

În unele boli, după diagnosticare şi pornirea tratamentului, bolnavii se simt evident mai bine, destul de devreme. Este o...

Pericolul întreruperii tratamentelor medicale
De toate 28 Decembrie 2018, 09:26

Îți este frig tot timpul? Află ce probleme de sănătate poți avea

Există o varietate de condiții care ar putea explica de ce vă simțiți ca și cum ar exista o iarnă nesfârșită care se...

Îți este frig tot timpul? Află ce probleme de sănătate poți avea
De toate 23 Decembrie 2018, 08:18

Aşa se face cel mai bun COZONAC de Crăciun

Gospodinele îl trântesc şi pun un ingredient secret în compoziţia cozonacului. Cozonacul lor iese mereu şi pufos şi gustos!

Aşa se face cel mai bun COZONAC de Crăciun
De toate 23 Decembrie 2018, 07:38

Bea asta în fiecare dimineaţă şi slăbeşte 10 kilograme în 30 de zile!

Acest truc simplu te ajuta sa slabesti 10 kilograme in 30 de zile fara sa tii dieta stricta. Ba chiar vei putea sa mananci...

Bea asta în fiecare dimineaţă şi slăbeşte 10 kilograme în 30 de zile!
De toate 21 Decembrie 2018, 12:20

De ce se divorțează atât de mult în ianuarie

De ani de zile, oamenii numesc luna ianuarie drept „luna divorțurilor”. Chiar dacă un studiu de la Universitatea din...

De ce se divorțează atât de mult în ianuarie
De toate 21 Decembrie 2018, 11:03

Obiceiuri bizare de Crăciun. Împodobirea bananului și pariurile din Suedia

Craciunul inseamna sarbatoare, oferire si primire de cadouri, colinde si mese bogate. Sunt atat de multe elemente diferite...

Obiceiuri bizare de Crăciun. Împodobirea bananului și pariurile din Suedia
De toate 20 Decembrie 2018, 18:40

Pizza de post. Reţetă rapidă şi delicioasă

O reteta atat de buna, ca nici nu te vei gandi ca este de post. Pizza cu legume, sanatoasa, cu ingrediente simple, de vara....

Pizza de post. Reţetă rapidă şi delicioasă
De toate 20 Decembrie 2018, 18:30

4 trucuri să elimini energiile negative din casa ta

Energiile negative iti pot face mult rau daca nu le cureti periodic. Cum apar energiile negative?

4 trucuri să elimini energiile negative din casa ta