Ascultă Radio Antena Satelor Live

Weekend UNIC cu Eclipsă de Soare și Lună nouă în Rac!

Horoscop weekend. La primele ore ale zilei de Vineri, 13 iulie, vom avea o Lună Nouă cu eclipsă parțială de Soare în Rac. Este prima din cele 3 eclipse ale acestei veri și ea inițiază schimbări.

12 Iulie 2018, 08:49

Este prima eclipsă aflată în opoziție cu Pluto aflat în Capricorn și când e vorba de Pluto, planeta destinului și schimbărilor, întotdeauna apare un element de destin la orizont. Vara 2018 te va transforma cu siguranță! Te-ai săturat de ceva sau cineva? Vine momentul să îți iei puterea înapoi !

Vezi in continuare la ce sa te astepti in functie de zodie de la acest unic eveniment astral.

Aceasta este prima eclipsa in Rac din 2009-2010. De fapt, pe 11 iulie 2010 am avut eclipsa solara in Rac la fel ca si acum. Asadar, ea va aduce la lumina aceeasi tema ca atunci. Ce se intampla in viata ta in iulie 2010?

Aceasta eclipsa solara in Rac – vizibila din Australia – ar trebui numita Eclipsa Intunericului, dar nu neaparat pentru ca se face fizic intuneric. Desi eclipsa solara este partiala, ea este puternica din urmatoarele motive:

– este prima eclipsa pe axa Rac – Capricorn.
– este o eclipsa in opozitie perfecta cu Pluto, planeta transformarii si a lumilor subterane. Pluto este asociat cu intunericul si cu absenta luminii. Pluto este Darth Vader-ul zodiacului !
– Racul este cel mai intunecat loc din roata zodiacului. De aceea Racul este condus de Luna, care guverneaza noaptea.

Toate aceste alinieri fac ca aceasta eclipsa solara sa poarte in ea elemente predestinate!

Care este semnificatia acestei Eclipse Solare partiale?

O eclipsa solara, chiar si partiala, inseamna ca Soarele este eclipsat de umbra Lunii. Lumina Soarelui dispare, la fel si viata, pentru cateva clipe, intrucat Soarele este cel ce sustine viata pe Terra. Fara caldura sa, viata nu ar exista asa cum o stim. Desi absenta luminii poate fi infricosatoare, nu trebuie sa ne temem!

Paradoxal, doar din intuneric putem vedea Lumina, noua lumina, lumina interioara. Este singurul spatiu de unde pot incepe noi starturi !

Pluto ne va duce intr-o calatorie in lumea subterana pentru a ne arata ce este ascuns in cealalta parte a luminii pe care o stim. Doar cand ne dam egoul la o parte putem vedea cu adevarat.

Gandeste-te o clipa la urmatoarele:

Cum este cand inchizi ochii complet? Cum este cand nu ai nimic in preajma cu care sa te compari? Cand nu mai ai niciun moment de referinta din trecut sau legat de viitor? Ce vezi de fapt atunci cand esti cu ochii inchisi?

„Cine se uita in afara, viseaza. Cine se uita inauntrul sau, se trezeste” – Carl Jung

Viata este un amestec superb de destin si de liber arbitru. Avem tendinta sa ne temem si sa opunem rezistenta destinului. Insa numai atunci eclipsele aduc experiente dificile. Cand imbratisam destinul si ne folosim liberul arbitru in aliniere cu inima, ni se deschid si pun pe masa o intreaga lume plina de infinite posibilitati.

Practic, aceasta eclipsa si Luna noua ne spun: oricand orice este posibil ! Oricand iti poti sterge karma intr-o clipa si iti poti co-crea destinul cu Universul alaturi.

Ce inseamna faptul ca Luna noua si eclipsa solara sunt in Rac?
Racul este arhetipul feminitatii. Racul este hranitor, iubitor, protector, energia sa instinctiva da viata noii vieti si o hraneste pana cand poate sta pe propriile sale picioare. Racul – sau noaptea adanca – este locul unde creatia izbucneste.

Racul este elementul hidratant al lumii. Este sursa de unde provine ingrijirea altora, iubirea si inspiratia. Este marea de unde apare viata ! Un copac poate fi mare si impresionant dar daca solul este uscat, nu isi poate lua apa prin radacinile sale adanci si se usuca si moare ! La fel, nu poti merge prea departe fara iubire, sustinere si inspiratie, care vin de la Rac. Nicio suma de bani, nicio putere sau niciun control nu pot inlocui forta vietii data de iubire.

Aceasta eclipsa solara in Rac ne arata ca a venit vremea sa te reconectezi la sursa. Pe tine ce te sustine ? De ce ai nevoie acum ? Daca lumea ta se simte seaca si fara vlaga, gaseste ce te revigoreaza!

Luna noua in Rac este un ciclu lunar ideal in care sa muncesti pentru o improspatare a relatiilor tale. Daca vrei sa iti deschizi inima sau iti hranesti propria fiinta, acum e perioada. Este un timp in care sa te gandesti cum vrei sa iubesti si sa fii iubit in schimb.

Unii oameni vor experimenta reverberari evidente in relatiile lor, mai ales datorita opozitiei cu Pluto. Racul este un semn intuitiv si emotional, ce opereaza de la nivel de inima si instinct.

Influenta lui Pluto va ajuta ca frici adanci sa se transforme si sa evolueze. Fii atent, asadar, unde faci compromisuri in granitele tale sanatoase, in fericirea ta, unde risti sa ranesti pe altcineva in numele starii de bine, unde ai frica de pierdere sau de respingere.

Aceasta Luna noua ne intreaba : “Ce iti face inima sa fie obosita?”.

Poate ca este acel prieten dramatic care mereu te secatuieste de energie si te implica in ultimul sau haos.

Poate este acel sef care te tine prizonier cu mult dupa ce programul ti s-a terminat.

Poate este fost iubit care reapare din cand in cand ca sa te joace cu mintea si inima ta. Sau acea voce din capul tau care te face sa te indoiesti, indiferent cat de departe ai ajuns, sau care te face sa te inverzesti de ciuda cand vezi reusita altora.

Asculta-ti inima si fa un pas in directia pe care o simti necesara, una care se simte a te sustine si imputernici, nu care iti ia din energia vitala.

Iata mantra weekendului pentru toate zodiile, mantra acestei Luni noi cu eclipsa Solara in Rac, opus cu Pluto in Capricorn :

Pe masura ce un ciclu se incheie, un altul incepe.

La ce sa te astepti in functie de zodie de la aceasta eclipsa solara si Luna Noua in Rac:

Pe tine ce te hraneste? De unde iti extragi seva de subzistenta? In care domeniu al vietii s-ar simti nevoia de un strop de iubire, blandete, inspiratie creativa? Este timpul! Eclipsa solara si Luna noua in Rac iti arata exact.

Vino in fiecare joi pe SFATULPARINTILOR. RO pentru a afla ce-ti rezerva weekend-ul din punct de vedere astral.

Iata horoscopul zilelor de weekend 13-15 iulie 2018 sub aceste influente astrale:

Horoscop weekend. BERBEC (21 martie – 20 aprilie)

A devenit cumva toxica cariera ta? Te pravalesti sub responsabilitati, obiective si imaginea pe care incerci sa o mentii? Lumea de afara a devenit neprimitoare de la o vreme si e momentul sa te indrepti spre interiorul tau pentru sustinere si substanta, spre casa ta, spre familie, spre chemarea sufletului. Aceasta eclipsa pune atentia spre adevarata fundatie a vietii tale. Ce trebuie sa se schimbe ca sa te simti din nou in siguranta ? Unde iti poti gasi adapostul? Vei primi curand raspunsuri.

Horoscop weekend. TAUR (21 aprilie – 21 mai)

Mintea ta este cea care a devenit dura si rigida si totodata fragila. Intretii asupra ta anumite convingeri toxice iar abordarea negativa nu ajuta pe nimeni, cu atat mai mult pe tine. Ti se pare ca totul e intunecat si sumbru zilele acestea ? Ai verificat adevarata realitate in ultima vreme sau esti captiv in mintea ta? Aceasta eclipsa iti deschide o binemeritata fereastra a mintii, prin care va intra aer proaspat, idei noi, oameni si viata care sa iti schimbe dogmele. Este un timp bun sa urmezi un curs, sa scrii sau sa calatoresti. Asteapta-te sa tot primesti hrana noua pentru ganduri!

Horoscop weekend. GEMENI (22 mai – 21 iunie)

Cumva in ultima perioada totul este despre facturi, taxe, impozite? Te simti sicanat de cei dragi? Legaturile tale emotionale si financiare par a fi devenit toxice si este timpul sa te opresti sa mai tot astepti ca altii sa iti recunoasca valoarea si mai bine stai tu pe cele doua picioare pe care le ai. Intoarce-te la baza, la esenta. Ce pretuiesti cel mai mult la tine? Ce iubesti cel mai mult la altii? Eclipsa aceasta iti aduce o injectare proaspata cu valoare de sine, relevandu-ti potentialul unor noi surse de venit.

Citeste continuarea pe SFATULPARINTILOR. RO.

Ce înseamnă când visezi pisici. Decodarea mesajelor ascunse în vis
Predictii 26 Ianuarie 2023, 12:25

Ce înseamnă când visezi pisici. Decodarea mesajelor ascunse în vis

Ce înseamnă când visezi pisici. Când visezi pisici iese la lumina latura ta feminină. Pisicile reprezintă feminitatea...

Ce înseamnă când visezi pisici. Decodarea mesajelor ascunse în vis
Horoscop: Care sunt cele mai îndrăznețe semne ale zodiacului
Predictii 23 Mai 2022, 11:45

Horoscop: Care sunt cele mai îndrăznețe semne ale zodiacului

Te-ai întrebat vreodată de ce există oameni care iau viața cu ambele mâini și se confruntă cu orice dificultate cu...

Horoscop: Care sunt cele mai îndrăznețe semne ale zodiacului
Predictii 06 Martie 2019, 11:43

Glosar popular de vise: SÂNGE

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar popular de vise: SÂNGE
Predictii 05 Martie 2019, 12:36

Glosar popular de vise: CAI

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar popular de vise: CAI
Predictii 04 Martie 2019, 07:49

Glosar popular de vise: BANI

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar popular de vise: BANI
Predictii 03 Martie 2019, 09:18

Glosar popular de vise: MIREASĂ

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar popular de vise: MIREASĂ
Predictii 26 Februarie 2019, 15:39

Glosar popular de vise: ZBOR

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar popular de vise: ZBOR
Predictii 24 Februarie 2019, 15:36

Glosar de vise: FANTOME

În repertoarul de simboluri și credințe populare ale neamului românesc, cele care se referă la dimensiunea onirică au stârnit...

Glosar de vise: FANTOME