-

Castraveţii, ideali pentru lupta împotriva mai multor boli, inclusiv a cancerului

Castraveții sunt alcătuiți in cea mai mare parte din apă (95%), ceea ce înseamnă că incluși intr-o dietă de vară te pot ajuta să rămâi hidratat.

Cu toate acestea, există motive să mănânci castraveți tot anul.

Cu vitaminele K, vitaminele B, cuprul, potasiul, vitamina C și mangan, castraveții vă pot ajuta să evitați deficiențele de nutrienți care sunt răspândite în rândul celor care mănâncă o dietă grasă.

În plus, castraveții conțin polifenoli unici și alți compuși care vă pot ajuta să reduceți riscul bolilor cronice.

Se spune că castraveții au următoarele beneficii: potențial antidiabetic, activitate antioxidantă, acțiunea de curățare a toxinelor și deșeurilor, efect calmant împotriva iritației pielii și prevenirea constipației.

Castraveții sunt pe locul patru in topul celor mai cultivate legume din lume.

Sunt adesea pulverizați cu pesticide, deci este important să cumpărați legume organice sau, in cazul in care este posibil, să le creșteți singuri. (PM)

Castraveţii detoxifică şi menţin corpul hidratat, îmbunătăţesc calitatea pielii şi sănătatea părului.

Tot ce trebuie să faci pentru a beneficia de calităţile acestei legume este să o consumi în mod regulat, ca fiind o gustare între mese.

Un experiment făcut de Healthy Food House relevă aceste beneficii oferite de consumul de castraveţi:

Detoxifiere şi hidratare

Castraveţii au o compoziţie de 95% apă, deci hidratează în mod adecvat corpul şi conferă numeroşi nutrienţi.

Citeste continuarea AICI

Foto: pixabay.com

Articole înrudite