-

Produsele de igienă personală, cele mai cumpărate de români pe timpul verii

Deodorantele, gelurile de duş şi şampoanele sunt produsele cele mai cumpărate de români pe timpul verii, potrivit unei analize de profil.

Alături de aceste cosmetice sunt achiziţionate mai des în această perioadă produsele din categoria igienă orală, cele de curăţenie pentru uz casnic şi scutecele.

"Valoarea medie a unei comenzi plasate pe timpul verii de clienţii finali în magazinul online ImportDirect.ro este de 400 de lei (TVA inclusă). La nivelul unui an, comanda medie a unui client B2C are valoarea de 300 de lei (TVA inclusă). În comenzile plasate pe timpul verii clienţii includ frecvent împreună produse cosmetice ce se regăsesc în kitul standard de îngrijire estivală, precum: loţiune demachiantă, loţiune tonică, creme de faţă de zi şi de noapte (produse pentru ten), gel de duş, loţiuni de corp şi de plajă (pentru corp), şampon, balsam şi ulei de păr", arată analiza realizată de ImportDirect.ro, retailer online de tip hard discount.

Analiza arată că în mod obişnuit un client face o achiziţie la fiecare două luni sau trimestrial, însă, pe perioada verii, frecvenţa comenzilor plasate poate ajunge la 6 - 8 săptămâni.

Cei mai mulţi clienţi finali care fac achiziţii de produse originale de calitate şi la preţ mic de pe site-ul retailerului menţionat sunt din marile oraşe, respectiv Bucureşti, Cluj-Napoca, Sibiu şi Timişoara.

Citește mai mult despre stil de viațăsfatul medicului și idei practice

Sursa: AGERPRES

Foto: Pixabay