-

2019, anul Trinităţii! Iată ce ne rezervă noul an numerologic

Simboluri universale, cifrele şi numerele au o importanţă covârşitoare asupra existenţei. Acestea fac parte din toate culturile și civilizațiile, începând cu cea mesopotamiană, chineză, indiană și ajungând chiar până astăzi.

Marii învăţaţi erau convinşi că numerele au menirea de a coordona Universul. Pitagora era unul dintre aceia care credeau că lumea se învârte în jurul cifrelor şi numerelor. Au urmat apoi Platon, Kepler, Galilei sau Einstein.

Pornindu-se de la teoria că numerele au, pe lângă o latură materială şi una spirituală, sacră, a luat naştere numerologia. Astfel, lumea vegetală şi animală sunt în concordanță cu numerele. Structura și dezvoltarea oamenilor au, de asemenea, o strânsă legătură cu numerele.

Părintele numerologiei, Pitagora a descoperit că numerele superioare lui 9, prin adunare, se reduc la o singură cifră.

Pe baza acestui principiu numerologic, se poate calcula vibraţia fiecărui an în parte.

Anul 2019, în care tocmai am intrat, stă sub vibrația cifrei trei (2+1+9=12, 1+2=3). Va fi un an al relațiilor și activităților, un an dinamic. Cifra trei reprezintă trinitatea, divinitatea.

Pentru a calcula anul personal adunați ziua de naștere cu luna în care v-ați născut. De exemplu: v-ați născut 04.09. 4+9=13. 1+3=4. Anul personal va fi patru.

În funcție de anul personal pe care îl aveți, vă prezentăm perspectivele pe care le aveți în anul 2019.

An personal 1

Perioada cea mai bună va fi în trimestrele 3 și 4 ale anului, atunci când starea de sănătate și moralul vor permite să vă gestionați foarte bine finanțele, să vă puneți ordine în viața personală. Celelalte două trimestre vor fi mai dificile și va trebui să le treceți cu calm.

An personal 2

Pentru că ați făcut greșeli față de apropiații dumneavoastră, în 2018 este momentul să îndreptați anumite lucruri. 2019 este un an propice.

An personal 3
Trebuie să fiți metodici și obiectivi. Aveți o șansă și nu trebuie să o irosiți. Vara va fi o perioadă decisivă în deciziile pe care le luați. Deciziile trebuie luate după ce le analizați, calm, metodic și fără furie.

Anul personal 4

Primăvara va fi perioada în care vor interveni marile schimbări. Sunteți persoane echilibrate, disciplinate și va trebui să luați cea mai bună decizie la momentul potrivit.

An personal 5

Aveți condiții maxime pentru a schimba lucruri din viața dumneavoastră. Sunteți plini de energie și încredere. Intuiția nu vă joacă feste.

An personal 6

Va fi un an în care veți progresa progresiv. Veți fi singuri contra tuturor. După o lungă luptă, la sfârșit, veți câștiga.

An personal 7

2019 este momentul în care trebuie să puneți lucrurile în ordine. Se spune că veți cuceri munții. Va fi anul marilor schimbări.

An personal 8

În iarnă, veți începe reorganizarea în toate domeniile care nu v-au dat satisfacții. Este timpul să vă concentrați pe propriile priorități. Persoana dumneavoastră este cea mai importantă.

An personal 9

Aveți mai multă încredere în propriile forțe. Luați lucrurile așa cum vin și cu încredere le veți rezolva.

Articole înrudite