-

Festivalul-concurs „Gelu Stan”, ediția a II-a

Tinerii cu vârsta între 15-25 de ani, pasionaţi de folclor şi tradiţii populare, mai au la dispoziţie o săptămână pentru a se înscrie la Festivalul - Concurs Gelu Stan, organizat de Centrul de Cultură şi Artă al Consiliului Judeţean Timiş.

Până în 17 august 2020, soliştii vocali pot trimite pe adresa de email a Centrului de Cultură şi Artă, Această adresă de email este protejată contra spambots. Trebuie să activați JavaScript pentru a o vedea., o înregistrare video care să conţină o baladă sau o doină, şi o melodie ritmată, filmate live. Participarea la preselecţie nu implică purtarea costumului popular. Preselecţia materialelor video va fi făcută la sediul Centrului de Cultură şi Artă, în data de 18 august 2020, iar rezultatele vor fi afişate pe site-ul instituţiei în aceeaşi zi, la ora 18:00. Juriul nu va lua în considera linkuri sau înregistrări din studio. Concursul, Gala Laureaţilor şi recitalurile interpreţilor invitaţi la Festival vor avea loc marţi, 25 august 2020, de la ora 19:00, pe scena Grădinii de Vară a Filarmonicii Banatul din Timişoara. Toate detaliile despre concurs, fişa de înscriere, regulamentul, dar şi premiile ce vor fi acordate sunt disponibile pe site-ul instituţiei, www.ccajt.ro. Numărul de locuri pentru spectactori va fi limitat. Organizatorii vor aplica de asemenea toate măsurile sanitare impuse de autorităţi pentru siguranţa spectatorilor şi a concurenţilor.
Festivalul - Concurs care îl omagiază pe maestrul Gelu Stan este un eveniment cultural finanţat de Consiliul Judeţean Timiş.

RADOR
Foto: Facebook