Ascultă Radio Antena Satelor Live

100% folclor autentic

100% folclor autentic Antena Satelor difuzează exclusiv muzică populară din cel mai valoros tezaur al cântecului popular românesc: Fonoteca de Aur a Radioului. Cântecul popular şi-a găsit un adăpost trainic şi permanent la Antena Satelor, locul din care se întoarce, spre mii de case cu oameni simpli, dar sensibili, glasul pământului românesc.Antena Satelor difuzează exclusiv muzică populară din cel mai valoros tezaur al cântecului popular românesc: Fonoteca de Aur a Radioului.Antena Satelor difuzează exclusiv muzică populară din cel mai valoros tezaur al cântecului popular românesc

100% folclor autentic

06 Iulie 2017, 11:36

Antena Satelor difuzează exclusiv muzică populară din cel mai valoros tezaur al cântecului popular românesc: Fonoteca de Aur a Radioului.

Cântecul popular şi-a găsit un adăpost trainic şi permanent la Antena Satelor, locul din care se întoarce, spre mii de case cu oameni simpli, dar sensibili, glasul pământului românesc.

Folclorul muzical, însoţitorul de suflet al românilor în existenţa lor milenară, este alegerea firească şi exclusivă pentru amprenta sonoră a postului nostru. Absolut tot ce este muzică sau fond sonor, tot timpul, este o selecţie din arhiva cu valori a folclorului românesc – Fonoteca de aur a Radioului. Prin această opţiune, Antena Satelor poate fi considerat un fel salvator al muzicii populare autentice, menţinând în drepturile sale această zestre de identitate, ce risca după 1989 să piardă competiţia în faţa unor genuri muzicale cu gust îndoielnic.

Cântece unice din toate zonele ţării, voci de neuitat, tinere talente, tot ce înseamnă calitate în muzica populară se regăseşte în selecţia competentă a echipei de redactori muzicali a postului.