Ascultă Radio Antena Satelor Live

Noi între ai noștri

Noi între ai noștri În peste 26 de ani de emisie Antena Satelor s-a transformat în ceva mai mult decât un radio. A devenit “Glasul țării…de la țară”. Vocea celor cărora li se adresează. Zi de zi peste 700.000 de români ni se alătură în călătoria prin viața, istoria și tradițiile satului.În peste 26 de ani de emisie Antena Satelor s-a transformat în ceva mai mult decât un radio. A devenit “Glasul țării…de la țară”. Vocea celor cărora li se adresează.În peste 26 de ani de emisie Antena Satelor s-a transformat în ceva mai mult decât un radio.

Noi între ai noștri

06 Iulie 2017, 11:32

Radio Antena Satelor prezintă ştiri şi relatări în direct, interviuri, anchete, sfaturi ale specialiştilor, monografii şi reportaje despre tradiţii şi meşteşugurile de altădată.

Slogan: Noi, între ai noştri!

Specific: Programele noastre se adresează locuitorilor din mediul rural (indiferent de vârstă şi preocupări), şi tuturor celor interesaţi de valorile tradiţionale şi folclorul autentic românesc. Din zori până în noapte, emisiunile Antenei Satelor conţin ştiri şi informaţii, relatări în direct, interviuri, reportaje, anchete, sfaturi ale specialiştilor din toate domeniile, dezbateri, cultură, tradiţii şi meşteşuguri de altădată şi, mai ales, muzică populară de cea mai bună calitate, valorificând cea mai bogată şi valoroasă arhivă a folclorului muzical românesc: Fonoteca de Aur a Radiodifuziunii.

Identitate: În anul 1930, la numai doi ani de la înfiinţare, primul post de radio din România difuza săptămânal conferinţele Societăţii Inginerilor Agronomi; apoi au apărut „Săptămâna satului” şi „Ora satului”. În anul1991, pe 25 decembrie, se difuzează prima emisie a Antenei Satelor, post de radio cu acoperire regională (pentru partea de sud a ţării), cu 5 ore de emisie pe zi. Din 1 martie 2006, Antena Satelor devine post cu acoperire naţională.

Audiență: În prezent, peste 700.000 de ascultători aleg frecvenţele noastre în fiecare zi, iar cota de piaţă a atins valoarea de 6 %, ceea ce situează postul pe locul 5 la nivel naţional. În mediul rural, cota de piaţă este de 13,3%, aducând postului locul doi pe ţară.

Radioprograme şi emisiuni de succes: „Bună dimineaţa, gospodari!”, „Fermier în România”, „Viaţa la ţară”, „Vrem să ştii”, „Lada de zestre”, „Cu inima deschisă”, „De prin lume adunate”, „Veşti şi poveşti”, „Puterea credinţei”, „Sarea în bucate”, „Departe de acasă”, „Căruța 4x4”, „Gura satului”, „10 voci de 10”, „Dedicaţii muzicale”.


Zi de zi suntem ai celor de la țară, iar ei sunt ai noștri.