-

A început programul Rabla pentru electrocasnice

A început programul Rabla pentru electrocasnice, cu un buget de 75 de milioane de lei, aproape dublu faţă de ediţia precedentă din 2019, iar oamenii sunt foarte interesaţi şi ar dori să prindă voucherele cu reduceri între 200 şi 500 de lei.

Pentru a beneficia de ele ar trebui să se înscrie în aplicaţia de pe site-ului administraţiei fondului pentru mediu. Au la dispoziţie o săptămână, însă cei mai mulţi merg tot de la magazinele partenere să obţină detalii.

Aşa este şi în judeţul Vaslui, unul dintre cele mai sărace din ţară. La nivelul judeţului, magazinele care s-au pregătit să facă vânzări pe baza programului Rabla pentru electrocasnice îşi aşteaptă clienţii, promovând iniţiativa prin afişe şi chiar sms-uri.

Locuitorii judeţului Vaslui sunt interesaţi de program. Oamenii intră în magazine şi se interesează despre facilităţile acestui program.

Cetăţenii cu venituri mici sunt primii interesaţi de Rabla pentru electrocasnice.

Începând de astăzi au loc înscrierile până pe 21 mai, şi apoi doritorii îşi pot achiziţiona electrocasnicele de care au nevoie, informeaza Radio Romania Actualitati.

Foto: pixabay

Articole înrudite