-

Propunere de reducere a prețului biletelor de tren pentru studenți cu 50%

Ministerul Transporturilor a pus în dezbatere publică proiectul prin care propune reducerea cu 50% a preţului călătoriei studenţilor cu trenul, în conformitate cu Ordonanţa de urgenţă care a eliminat transportul gratuit.

Potrivit proiectului, legitimaţiile de călătorie pentru studenţi vor acorda reducere la tariful de transport şi la rezervările pentru cursele feroviare.

Studenţii ar urma să primească şi abonamente lunare, la jumătate de preţ, pe trenuri Regio şi InterRegio, la clasa a doua.

Studenţii orfani sau proveniţi de la casele de copii vor beneficia, în continuare, de transport gratuit, informeaza Radio Romania Actualitati.

Foto: pixabay

Articole înrudite

  • Manifestare omagială 100 de ani de România

    Prefectura Județului Timiș, Radio Antena Satelor, Centrul „PIFCA” Timișoara, „AEF” România, Universitatea Politehnica Timișoara și Agenția Națională de Cadastru și Publicitate Imobiliară prin Oficiul Timiș organizează în data de 22 noiembrie 2018, începând cu ora 1400, în Sala Senatului Universității Politehnica Timișoara, manifestarea omagială dedicată evenimentelor: