-

Loteria vaccinării între 1 octombrie - 31 decembrie 2021

Ministrul interimar al sănătăţii, Cseke Attila, a semnat ordinul comun al Ministerului Sănătăţii şi Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului privind condiţiile de înscriere la loteria de vaccinare şi stabilirea atribuţiilor instituţiilor implicate.

Loteria de vaccinare constă în extragerea pentru acordarea de premii în bani tuturor persoanelor vaccinate cu schemă completă de vaccinare care şi-au generat certificatul digital al Uniunii Europene privind COVID-19, pe baza CNP-ului, şi care se înscriu pentru participare în aplicaţia de pe site-ul certificat-covid.gov.ro.

Loteria de vaccinare se va desfăşura în perioada 1 octombrie - 31 decembrie şi constă în 19 extrageri organizate în zilele de duminică sau vineri, pe parcursul la 14 săptămâni.

La loteria de vaccinare se acordă în total 1.139 de premii, în valoare totală de 15.000.000 de lei. Cea mai mare valoare care se poate câştiga a unui premiu este de 1.000.000 de lei.

Fondul de premiere pentru loteria de vaccinare va fi asigurat de Ministerul Economiei, Antreprenoriatului şi Turismului, anunta Radio Romania Actualitati.

Foto: pixabay

Articole înrudite