Imprimă această pagină

Târgul Gaudeamus Radio România din Cluj-Napoca - suspendat

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Târgul Gaudeamus Radio România din Cluj-Napoca, programat pentru intervalul 1 - 5 aprilie, va fi suspendat.

 "Dragi prieteni, cea de a 21-a ediţie a Târgului Gaudeamus Radio România din Cluj-Napoca, programată pentru intervalul 1 - 5 aprilie, va fi, din păcate, suspendată. Vom face toate demersurile pentru a continua această tradiţie de 20 de ani şi, în măsura în care va fi posibil, pentru a reprograma ediţia 2020 a evenimentului într-un interval în care acesta poate decurge în deplină siguranţă pentru toţi cei implicaţi. Până atunci, să fiţi sănătoşi, aveţi grijă de voi şi citiţi cât mai mult! Echipa Gaudeamus Radio România", se arată în postarea amintită.

Ediţia din acest an a Salonului de carte Bookfest Timişoara 2020, care trebuia să aibă loc în perioada 12-15 martie, a fost anulată duminică în contextul măsurilor luate de autorităţi pentru prevenirea răspândirii noului virus.

"Consiliul Director al Asociaţiei Editorilor din România a analizat situaţia creată de anunţul autorităţilor din data de 8 martie privind interzicerea adunărilor publice de mai mult de 1.000 de persoane în întreaga ţară şi a decis anularea celei de-a IX-a ediţii a Salonului de Carte Bookfest Timişoara, programată în perioada 12 - 15 martie 2020. Regretăm că nu putem fi alături de publicul şi autorii împreună cu care organizăm Salonul de Carte Bookfest Timişoara, dar prioritatea în acest moment o reprezintă siguranţa persoanelor. Sperăm ca situaţia să revină la normal cât mai curând şi ca ediţiile următoare ale Salonului de Carte Bookfest să se desfăşoare fără niciun impediment", au anunţat duminică organizatorii potrivit site-ului Salonului de carte Bookfest.

Sursa: AGERPRES

Citit 1436 ori