Imprimă această pagină

Răzvan Dincă este noul PDG al Societății Române de Radiodifuziune

Evaluaţi acest articol
(0 voturi)

Noul președinte director general al Societății Române de Radiodifuziune este Răzvan Dincă, absolvent de Regie și fost director al mai multor instituții de cultură, între care și Opera Națională.

Acesta a primit din partea senatorilor și deputaților, reuniți în ședință comună în această seară, 250 de voturi pentru și 94 împotrivă.

Creșterea audienței posturilor Radio România și atragerea unui public mai tânăr se află printre prioritățile sale - spunea Răzvan Dincă, în timpul audierilor din Comisiile reunite pentru Cultură, Artă și Mass media.

De asemenea, plenul reunit al Parlamentului României a validat noul Consiliu de Administraţie al Societăţii Române de Radiodifuziune cu 380 voturi pentru şi 14 împotrivă.

Consiliul de Administraţie are următoarea componenţă: Ruxandra Ileana Săraru, Radu-Bogdan Herjeu și Răzvan-Ioan Dincă, din partea PSD; Radu Alexandru Feldman şi Alexandra Bogdan, din partea PNL; Liviu Cătălin Popescu, din partea USR; Sorin Faur, din partea AUR; Bodoczi Annamária din partea UDMR; Milan Miroslav Manyura din partea Grupului Minorităţilor Naţionale; Dragoş Gabriel Pătlăgeanu, din partea Preşedintelui României; Maria Ţoghină, din partea Guvernului; Oana Adina Rusu şi Marius Dorian Tănase din partea salariaţilor.

Membrii supleanţi sunt: Mircea Pospai, Mihai Moga, Victor Cernea, Gabriel George Basarabescu, Fabian-Cristian Radu, Zahoranszki Brigita-Eva, Roxana Georgeta Gheorghe, Camelia Tatiana Ilie, Răzvan Dumitrescu şi Alin Pop.

Jurnalistul Dan Turturică este noul președinte director general al Societății Române de Televiziune, confirmat tot în această seară în Parlament, cu 249 de voturi pentru și 89 împotrivă.

Foto: Fb/MyFairLadyRomania

Citit 1644 ori