-

Poliţişti din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalităţii Economice Constanța au pus în aplicare, în cursul zilei de joi, 10 mandate de percheziţie domiciliară.

Perchezițiile s-au derulat pe raza municipiului Constanţa, a municipiului Medgidia şi a comunei Tortoman, la persoane bănuite de contrabandă asimilată, informează IPJ Constanţa.
Potrivit aceleiaşi surse, din cercetări a reieşit faptul că, în perioada 2020 - prezent, persoanele în cauză ar fi deţinut şi comercializat ţigarete care nu aveau aplicate timbre de siguranţă emise de autorităţile române.
În urma descinderilor, au fost identificate şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, 5.800 de ţigarete (290 de pachete).
Şase persoane, cu vârste cuprinse între 34 şi 64 de ani, au fost conduse la sediu pentru audieri, iar în urma probatoriului administrat în cauză, un bărbat, de 34 de ani, a fost reţinut pe bază de ordonanţă.
În cursul zilei de astăzi, acesta urmează a fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa cu propunere de arestare preventivă.
La activităţi au participat luptători din cadrul Serviciului pentru Acţiuni Speciale.

RADOR
Foto: Pixabay