-

Un băiat în vârstă de 13 ani a provocat, joi, un accident de circulaţie pe DJ 243A, în localitatea Crâng, minorul luând fără ştirea părinţilor un motoscuter.

Acesta a pătruns pe contrasens şi, pe fondul lipsei de experienţă, a lovit un pieton în vârstă de 81 de ani.
"Copilul conducea un motoscuter fără să ştie părinţii şi l-a lovit pe bunicul său. Copilul a suferit o fractură de membru superior şi a fost preluat de o ambulanţă cu medicul din substaţia Bârlad, iar bunicul avea un traumatism cranian şi a fost preluat de un un echipaj de prim-ajutor de la Bârlad. Ambii erau conştienţi şi stabili hemodinamic, fiind transportaţi la Spitalul Judeţean Vaslui", a declarat purtătorul de cuvânt al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Vaslui, dr. Daniel Ungureanu.
Poliţiştii au demarat verificări pentru a stabili cu exactitate în ce împrejurări s-a produs accidentul.
"În cauză a fost deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul neînregistrat şi conducerea unui vehicul fără a poseda permis de conducere, urmând ca cercetările să stabilească împrejurările producerii evenimentului", a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Vaslui, Bogdan Gheorghiţă.

RADOR
Foto: Pixabay