-

Măsura de carantină zonală se prelungeşte cu şapte zile pentru comuna Copăceni, începând de marţi, de la ora 22:00, anunţă Prefectura Ilfov.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Ilfov a adoptat o hotărâre privind încetarea măsurii de carantină zonală pentru comuna Dragomireşti-Vale, cu satele aparţinătoare Dragomireşti-Vale, Dragomireşti-Deal şi Zurbaua, începând de marţi, de la ora 22:00.

A fost avizată şi măsura de ridicare a carantinării pentru comuna Cornetu, a mai informat Prefectura Ilfov. Incidenţa cazurilor de COVID-19 la mia de locuitori este de 5,45 pentru Copăceni, 5,01 pentru Dragomireşti-Vale şi 3,21 pentru Cornetu. Copăceni a intrat în carantină din 6 aprilie, pentru 14 zile. Dragomireşti-Vale a intrat în carantină pentru două săptămâni, din 30 martie. Pe 13 aprilie măsura a fost prelungită cu şapte zile. Cornetu a intrat în carantină din seara zilei de 16 martie, pentru o perioadă de 14 zile. Măsura a fost prelungită din 30 martie cu două săptămâni şi din 13 aprilie, cu şapte zile.

RADOR
Foto: Pixabay