-

Știri locale

Autorităţile sanitare din Botoşani au propus, miercuri, prelungirea, cu şapte zile, a carantinei zonale pentru comunele Roma şi Tudora.

Noi restricţii pentru judeţul Bihor, aprobate în şedinţa din 4 octombrie 2021 a Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă.

CUn copil în vârstă de 5 ani, din localitatea Unţeşti, a fost preluat în stare gravă de un echipaj din cadrul Serviciului de Ambulanţă Judeţean (SAJ) Vaslui.

Copilul s-a intoxicat cu o substanţă folosită pentru deparazitarea oilor, au informat reprezentanţii instituţiei.
„Ambulanţa Bârlad a intervenit la Unţeşti pentru un băiat în vârstă de 5 ani, intoxicat accidental cu o soluţie pentru deparazitarea oilor. Acesta se pare că a confundat sticla cu soluţie toxică cu una de suc. Copilul a fost găsit inconştient, instabil hemodinamic şi respirator. Copilul a fost stabilizat şi transportat la Spitalul municipal de Urgenţă Bârlad”, a declarat purtătorul de cuvânt al SAJ Vaslui, Daniel Ungureanu.
Medicii de la spitalul Bârlad au decis transferul copilului la Spitalul Clinic de Urgenţă pentru Copii „Sfânta Maria” Iaşi pentru tratament de specialitate.

RADOR
Foto: Pixabay

Experimente inedite, ştiinţă interactivă, ateliere sau concursuri cu premii, pentru toate vârstele și toți curioșii! Detalii: