-

Elevii ar putea învăța în trimestre de la toamnă, în loc de semestre. Viitorul an școlar ar putea fi extins pentru a putea fi recuperată materia pierdută prin predarea online în ultimul an, o dată cu pandemia de COVID-19, dar numai dacă sindicatele din învățământ, elevii și părinții vor fi de acord.

Publicat în Educatie

În oraşul Botoşani, fermierii îşi pot vinde, de astăzi, produsele în patru rulote mobile, amplasate în diferite zone ale localităţii. Cei interesaţi îşi vor putea procura de aici inclusiv miei pentru masa de Paşte.

Publicat în Actualitatea agricola

Prefectul Capitalei, Alin Stoica, a declarat că un ghid de bune practici pentru evitarea aglomerării, realizat împreună cu organizaţiile retailerilor, va fi disponibil pentru magazine.

Publicat în Utile

Oamenii de ştiinţă de la Universitatea "Ştefan cel Mare" din Suceava, România, au identificat pe baza secvenţierilor efectuate o nouă variantă de coronavirus.

Publicat în Utile
Miercuri, 07 Aprilie 2021 03:08

Prohibiţie la scrumbie, din 5 aprilie

Pescuitul scrumbiei este interzis, începând de luni, 5 aprilie, în Delta Dunării, potrivit ordinul de prohibiţie a pescuitului în România.

Publicat în Actualitatea agricola

Merge din sat în sat, din gospodărie în gospodărie, și întreabă de obiecte vechi, rămase din bătrâni.

Publicat în Cultura populara
România și R. Moldova au depus dosarul multinațional „Arta cămășii cu altiță - element de identitate culturală în România și Republica Moldova” pentru  a primi recunoașterea UNESCO.
Publicat în Cultura populara

Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației a virat suma de 194.801.386,35 lei, pentru decontarea facturilor pentru 430 de obiective de investiții realizate prin etapele I și II ale PNDL.

Publicat în Utile

Situația animalelor de pe navele de transport aflate în zona Canalului Suez este monitorizată permanent de Autoritatea Națională Sanitară Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor.

Publicat în Actualitatea agricola

De luni, 29 martie, pot fi depuse cererile pentru înscrierea copiilor în clasa pregătitoare.

Publicat în Educatie
Pagina 1 din 37