-

Meciul naţionalei României cu Irlanda de Nord

Meciul pe care echipa naţională de fotbal a României îl va disputa, la 4 septembrie, cu selecţionata Irlandei de Nord, în Liga Naţiunilor, va fi arbitrat de o brigadă din Franţa condusă de Francois Letexier.

Francois Letexier va fi ajutat la cele două tuşe de arbitrii asistenţi Cyril Mugnier şi Mehdi Rahmouni, al patrulea oficial fiind desemnat Amaury Delerue.
Centralul din Franţa, în vârstă de 31 de ani, a mai arbitrat reprezentativa României în ediţia trecută a Ligii Naţiunilor, în octombrie 2018, în victoria cu 2-1 obţinută în Lituania.
De asemenea, Letexier s-a aflat la centru şi în al doilea meci al tehnicianului Mirel Rădoi pe banca selecţionatei Under 21 a României. Pe 11 septembrie 2018, tinerii 'tricolori' se impuneau cu 2-0 în faţa Bosniei-Herţegovina la Ovidiu şi făceau un pas important spre calificarea la EURO 2019.
Echipa naţională a României întâlneşte, la 4 septembrie, de la ora 21:45, pe Arena Naţională din Capitală, selecţionata Irlandei de Nord, într-o partidă contând pentru prima etapă a Grupa 1 a Ligii B a Ligii Naţiunilor, ediţia 2020-2021. Acesta va fi primul meci al noului selecţioner Mirel Rădoi la conducerea primei reprezentative.
AGERPRES

Foto: Pixabay