Ce poți să faci cu fructele de kiwi?
Fructul de kiwi nu se mănâncă doar felii sau cu o linguriță ori stoarse, în fresh-uri. Există o mulțime de moduri de a le prepara.

16 Noiembrie 2020, 00:31
În plăcintă
Tapetați o tavă cu aluat de pâine sau foietaj. Curățați și tăiați fructele de kiwi în felii. Ornați cochilia de plăcintă. Bateți 2 sau 3 ouă cu puțin zahăr și smântână. Se toarnă și se coace la 180 ° C timp de 25 până la 30 de minute.
În sorbet
Curățați kiwi-urile, amestecați cu puțină miere și gata! în aparatul de înghețat sau congelator.
În sabayon
Curățați kiwi, tăiați-i felii și așezați-i în feluri de mâncare cu ouă.
Bateți 4 gălbenușuri de ou cu 3 linguri de zahăr pudră într-o cratiță peste un cazan. Apoi adăugați un pahar mic de vin alb și continuați să bateți până când amestecul dvs. spumează și dublează volumul.
Se toarnă acest sabayon peste kiwi și se rumeneste la cuptor timp de 3 până la 4 minute.
În salată sărată
Tăiați cubulețe kiwi decojite. Spălați câteva ciorchini de struguri. Curățați creveții. Și amestecă totul într-un castron cu un strop de ulei de măsline și suc de lămâie.