Ascultă Radio Antena Satelor Live

O platformă specializată în livrarea de mâncare va lăsa comenzile la uşă

Una dintre platformele româneşti de food delivery anunţă introducerea unei opţiuni care să limiteze interacţiunea dintre clienţii care comandă online şi curierii ce livrează mâncarea, ca măsură de prevenire a răspândirii virusului COVID-19.

O platformă specializată în livrarea de mâncare va lăsa comenzile la uşă

14 Martie 2020, 08:33

Astfel, potrivit unui comunicat al EuCeMananc, utilizatorii pot alege ca, în loc ca livratorul să le înmâneze direct comanda, să o lase la uşă sau într-un loc specific menţionat de client în aplicaţia de utilizator, urmând ca acesta să o ridice imediat ce este anunţat telefonic de efectuarea livrării.

În acest sens, reprezentanţii platformei online recomandă tuturor clienţilor să utilizeze plata cu cardul, mai ales în această perioadă, şi să respecte măsurile de prevenţie recomandate de autorităţi.

'Siguranţa clienţilor noştri se află pe primul loc şi încercăm să limităm pe cât posibil orice interacţiune care ar putea favoriza răspândirea virusului. Oamenii au nevoie de mâncare în continuare, e o nevoie de bază, iar noi ne străduim să găsim soluţiile potrivite pentru ca mâncarea să ajungă la ei în condiţii optime de igienă şi siguranţă', susţine Mihai Brenda, COO EuCeMananc.

EuCeMananc oferă utilizatorilor din 19 oraşe posibilitatea să comande online mâncare şapte zile pe săptămână, de la cele 700 de restaurante disponibile în aplicaţie şi îşi propune să vină constant cu oferte noi pentru clienţii săi şi să ofere o diversitate cât mai mare a gamei de preparate.

În septembrie 2019, platforma a cooptat eMag în acţionariatul companiei, obiectivul fiind acela de a accelera dezvoltarea afacerii prin creşterea numărului de restaurante aflate pe site şi a varietăţii de mâncare care ajunge la clienţii săi.

În urma investiţiei, retailerul online eMag a preluat 54% din acţiuni, dar o parte dintre antreprenorii fondatori conduc în continuare compania.

EuCeMananc a fost fondată de un grup de antreprenori în urmă cu şapte ani, iar serviciile oferite sunt disponibile atât prin aplicaţiile Android şi iOS, cât şi online, pe site-ul cu acelaşi nume.

AGERPRES

Atelier de gastronomie tradiţională ritualică cu degustare, mâncare specifică de post
Gastronomie 31 Martie 2023, 21:30

Atelier de gastronomie tradiţională ritualică cu degustare, mâncare specifică de post

Muzeul Satului Bănăţean din Timişoara organizează în data de 4 aprilie, de la ora 12:30, la gospodăria ucraineană din...

Atelier de gastronomie tradiţională ritualică cu degustare, mâncare specifică de post
Plăcinta dobrogeană are IGP (indicație geografică protejată) aprobată de Comisia Europeană
Gastronomie 30 Martie 2023, 19:20

Plăcinta dobrogeană are IGP (indicație geografică protejată) aprobată de Comisia Europeană

Comisia Europeană a aprobat astăzi, 30 martie, o nouă indicaţie geografică protejată (IGP) pentru România - "Plăcintă...

Plăcinta dobrogeană are IGP (indicație geografică protejată) aprobată de Comisia Europeană
Arroz de carbonero/ Orezul cărbunarilor
Gastronomie 29 Martie 2023, 07:24

Arroz de carbonero/ Orezul cărbunarilor

Această rețetă vine din Mallorca, deci din cea mai mare dintre Insulele Baleare, cunoscută pentru munții săi calcaroși: Serra...

Arroz de carbonero/ Orezul cărbunarilor
Linapet/ Pachețele cu orez
Gastronomie 22 Martie 2023, 07:18

Linapet/ Pachețele cu orez

Kankanaey, populație indigenă care trăiește în munții Agawa, Besao, provincia montană, Filipine, sărbătorește începutul...

Linapet/ Pachețele cu orez
Chouera/ Tartă valezană
Gastronomie 09 Martie 2023, 22:09

Chouera/ Tartă valezană

Chouera este un fel de mâncare tradițional din Cantonul Valais din Alpii elvețieni. Legenda spune că a fost inventat în...

Chouera/ Tartă valezană
Kwati/ Mâncare de fasole nepaleză
Gastronomie 08 Martie 2023, 20:13

Kwati/ Mâncare de fasole nepaleză

Această rețetă este preparată din oricare dintre cele nouă varietăți de fasole Jumla cultivate la 2300 m altitudine, în...

Kwati/ Mâncare de fasole nepaleză
Capuns / Rulouri de frunze de mangold umplute
Gastronomie 07 Martie 2023, 19:58

Capuns / Rulouri de frunze de mangold umplute

Capuns este un fel de mâncare tradițional din Cantonul Grisons din estul Alpilor Elvețieni. Reteta încorporează diverse...

Capuns / Rulouri de frunze de mangold umplute
Cum gătim peștele? Cartea de bucate FAO
Gastronomie 07 Martie 2023, 11:34

Cum gătim peștele? Cartea de bucate FAO

Pește în mintea noastră, pește în farfurie! Cartea de bucate a FAO vă ajută să cunoașteți, să gătiți și să mâncați pește.

Cum gătim peștele? Cartea de bucate FAO