-

6 moduri prin care pisica ta îți transmite că te iubește

Pisicile sunt printre cele mai iubitoare animale, care adoră să fie iubite, mângâiate, răsfățate și cărora, la rândul lor, le place să își arate afecțiunea față de stăpâni.

Lumea pisicilor este captivantă, iar felul în care felina ta își arată afecțiunea diferă față de modul în care oamenii își arată iubirea.

Ochii unei pisici sunt uriași, din cauza faptului că ei reprezintă un avantaj pentru supraviețuire. Puțini sunt cei care știu că pisicile își apropie fața și își deschid ochii înaintea unei persoane căreia îi acordă mare încredere și căreia îi poartă o mare iubire. O ușoară clipire din ochi din celălalt colț al camerei este considerată un sărut din partea unei pisici.

Așadar, dacă vrei ca pisica ta să te iubească, atunci clipește ușor când o privești. Este versiunea felină a zâmbetului uman, iar acest gest poate asigura o „comunicare pozitivă” între tine și "ghemul” pufos din fața ta.

Iată câteva moduri prin care pisica își exprimă sentimentele față de oameni:

1. torc

Cel mai comun mod prin care își exprimă dragostea fațăde stăpân este torsul. Pisicile par să aibă un mic motoraș în interior, care pornește atunci când sunt relaxate sau le place ceva. Mereu auzi un zgomot atunci când îți perii pisica. Curios este faptul că torsul poate apărea și când pisica ta este nervoasă, însă această reacție nu este atât de comună.

2. se tăvălesc

Copiii țin să se rostogolească pe jos în cazul unui act de furie, însă dacă o pisică face asta, sunt foarte fericite că te vad. Pisicile pot alerga sau veni ușor spre tine, apoi se tăvălesc pe jos. Acesta este un gest de iubire și înseamnă că vor atenție, în special atunci când îți arată burtica.

3. mângâiatul

Atunci când pisica își atinge obrajii de tine sau de un obiect, când îți atinge capul cu fruntea ei sau își freacă capul de tine, toate acestea sunt modalități de a te însemna, cum că-i aparții. Pisicile fac asta atunci când iubesc ceva sau pe cineva. â

4. frământatul

Știți atunci când pisica își deschide pernuțele, unghiuțele încep să își facă apariția și împinge în ceva pufos? Acest obicei își are originea în copilărie, când împingea sânul mamei pentru a se alăpta. Pisicile adulte continuă să facă asta atunci când se simt cele mai relaxate și iubite. Asta se întâmplă atunci când sunt mângâiate de propriul stăpân. Interpretează această frământare ca pe un gest de adorație.

5. joaca

Pisicuțele dau dovadă de o pură fericire, iar cel mai potrivit partener de joacă este unul în care au încredere și pe care îl iubesc. Unele pisici pot controla efectiv interacțiunea prin mișcări scurte și rapide, tocmai pentru a fi nevoit să vii după ele și să începi să te joci cu ele.

6. mieunatul

Pisicile rar miaună la alte pisici. Pisica ta adultă face vocalize în special când interacționează cu oamenii. Precum noi, oamenii, pisicile nu vorbesc cu cei pe care nu îi plac. Chiar dacă te înnebunește cu mieunatul, amintește-ți că interacționează cu tine din iubire.