-

Avioane transformate în restaurante, pe fondul crizei create de pandemie

În contextul în care industria avaţiei este în criză din cauza pandemiei de coronavirus, Singapore Airlines a descoperit un nou mod de a îşi crea câştiguri, transformând avioanele în restaurante.

Sâmbătă, 24 octombrie a.c., mai mult de 400 de pasageri au mers la aeroportul Changi şi au urcat la bordul a două avioane A380 Super Jumbo, reţinute la sol, pentru a lua prânzul.

Preţurile încep de la 50 de dolari şi ajung până la 600, pentru o masă de opt feluri, la clasa întâi.

Sursa: rador

Foto: pixabay

Articole înrudite

Save
Cookies - preferințele utilizatorului
Folosim cookie-uri pentru a vă asigura că veți obține cea mai bună experiență pe site-ul nostru. Dacă refuzați utilizarea cookie-urilor, este posibil ca acest site să nu funcționeze conform așteptărilor.
Accept
Nu accept
Află mai multe
Functional
Instrumente utilizate pentru a vă oferi mai multe funcții atunci când navigați pe site, acestea pot include partajarea socială.
PHP.net
Accept
Nu accept
Marketing
Set de tehnici care au ca obiect strategia comercială și în special studiul pieței.
Facebook
Accept
Nu accept
Vot
Vot
Accept
Nu accept