-

Pretenţiile bizare ale călătorilor bogaţi, dezvăluite de însoţitorii de bord

Stewardese ale diferitelor companii aeriene au împărtăşit cele mai bizare solicitări ale pasagerilor bogaţi şi influenţi pe care i-au întâlnit de-a lungul carierei.

O însoţitoare de bord de la Qatar Airways, care a preferat să îşi păstreze anonimatul, a povestit cum în prima săptămână de muncă a fost pusă în faţa unei situaţii dezagreabile de un om de afaceri în vârstă de 80 de ani, care călătorea la clasa întâi şi bea şampanie.

"Cel mai ciudat lucru a fost că mi-a cerut să-i torn şampanie direct în gură. Am fost învăţaţi cum să ne comportăm în astfel de situaţii, însă tot am rămas uluită", a mărturisit stewardesa.

O altă însoţitoare de bord a unei companii indiene şi-a amintit de o pasageră care, în timpul unuia dintre zborurile către Quebec, la numai 15 minute de la decolare, a încercat să o convingă să se căsătorească cu fiul ei şi să se mute în Canada.

Un alt angajat al unei companii aeriene a povestit despre o pasageră cu trei copii care a zburat la Dubai cu clasa business. Femeia le-a spus membrilor echipajului că bona familiei este bolnavă şi le-a solicitat însoţitorilor de bord să-i distreze copiii în timpul zborului.

Mama a întrebat dacă pilotul sau stewardesele cunoşteau vreun truc să le atragă atenţia micuţilor, însă, când a primit un răspuns negativ, a devenit furioasă şi a explodat.

O însoţitoare de bord din Marea Britanie care a lucrat pentru miliardari şi prinţi a fost martora unor poveşti amoroase petrecute la bord. Ea şi-a publicat memoriile în care a descris cum a lucrat pentru prinţul saudit şi a fost martoră la infidelităţile acestuia, potrivit Rador.

Foto: pixabay