-

Peste 100 de hoteluri de pe litoral îi aşteaptă pe turişti

Peste 100 de hoteluri de pe litoral aşteaptă turiştii începând de astăzi, când s-a deschis sezonul estival.

Hotelierii cred că în prima săptămână din iunie 10.000 de români se vor caza în staţiunile de la malul mării. Primii turişti au sosit deja.

Din Bucureşti, Brăila sau Mioveni, românii s-au urcat în maşini şi au luat drumul litoralului pentru a se bucura de câteva clipe petrecute pe malul mării, mai ales că plajele nu sunt încă amenajate, numărul turiştilor este scăzut, iar regulile de distanţare mai pot aştepta.

Suntem din Argeş, din Mioveni, am venit astăzi să-i facem o surpriză copilului nostru, diseară, din păcate, ne întoarcem, că mâine reluăm serviciul, dar vom veni anul acesta, sperăm să venim, la noi în ţară.

Cum e apa în primul rând?

-: Rece! Am ţinut să intru. Cred că e unexerciţiu plăcut, nu am stat mult şi ştiam că acum nu o să fie foarte aglomerat şi ne aşteptam să nu aibă pretenţii de acum fiindcă ştiu că nu s-au stabilit normele pentru prosoape.

Şi constănţenii au ieşit în Mamaia atraşi de vremea frumoasă. Chiar dacă doar câteva terase s-au deschis, cei care vor să facă o plimbare nu duc lipsă de atracţii.

R: Aţi mers cu telegondola...

-: Da, e deschidere e şi Ziua copilului şi ne-am gândit să ieşim şi noi afară, după trei luni de stat în casă, că ne-am sătura, nu mai putem!

Sursa: radio romania actualitati

Foto: pixabay

Articole înrudite