Ascultă Radio Antena Satelor Live

Zodiac Vechi Românesc - predicții pentru miercuri, 21 septembrie

Luna lui Gerar (ianuarie) - Zodia Țapului Astăzi te mobilizezi bine la serviciu cu scopul precis de a-ţi vedea materializându-se proiectele personale şi poţi obţine un avantaj în sfera afacerilor, ştiind cu cine ai de-a face şi cam la ce să te aştepţi. Este încă un răstimp favorabil excursiilor sau deplasărilor, ocazie cu care poţi atrage simpatia tuturor celor din jur, în special cu pofta ta de viaţă debordantă. Proverbul zilei: Cine se scoală de dimineață, departe ajunge.

21 Septembrie 2016, 05:00

Luna lui Făurar (februarie) - Zodia Udătoriului

Ai mai multă răbdare cu cei de acasă şi parcă nu ţi se pare o corvoadă faptul că trebuie să petreci mai mult timp cu ei, ba din contră, poţi încerca un sentiment plăcut dat de apropierea autoimpusă de evenimente. Atenţia la detalii şi organizarea unui program susţinut care presupune că implicarea alături de copii va reprezenta o şansă de a le cunoaşte mai bine motivaţiile.

Proverbul zilei: Dacă vrei să faci o meserie, îți trebuie scule, dacă vrei să ai familie, îți trebuie oameni.

Luna lui Mărțișor (martie) - Zodia Peștilor

Te poţi dedica pe îndelete unui demers de achiziţionare sau vânzare în sfera imobiliară, ştiind acum detaliile esenţiale. Totuşi, deşi deschis la negocieri, sunt şanse să oscilezi prea mult, fără a te putea decide. Poate ar fi cazul să ţii cont şi de sfatul persoanei iubite sau a copiilor. Relaxarea pare să fie obţinută prin acţiuni de socializare, deci fă-ţi timp să ieşi în lume şi să schimbi impresii.

Proverbul zilei: Cine aleargă după doi iepuri, nu prinde niciunul.

Luna lui Prier (aprilie) - Zodia Berbecului
Atmosfera de la locul de muncă se anunţă una armonioasă şi pare că eşti pe aceeaşi lungime de undă cu propriii colegi, ceea ce îţi oferă o anume senzaţie de confort, încurajându-te să fii spontan şi să nu te plafonezi în acţiuni de rutină. Faptul că devii mai atent la necesitatea unui dialog cu partenerul de viaţă şi disponibil pentru a găsi un compromis, e un avantaj pentru relaţia voastră.

Proverbul zilei: Încetul cu încetul se face oțetul

Luna lui Florar (mai) - Zodia Taurului
Dacă la serviciu găseşti astăzi puterea de a prelua cu fermitate frâiele, motivându-ţi astfel colegii pentru a livra rezultate palpabile, în sfera personală te poţi bucură de o zi specială. Buna dispoziţie şi manierele rafinate vor fi ingredientele de bază pentru a atrage atenţia admiratorilor, dar nici şansa de a-ţi face publice talentele artistice nu ar trebui neglijată în cursul zilei de azi.

Proverbul zilei: Lucrul, odată început, e pe jumătate făcut.

Luna lui Cireșar (iunie) - Zodia Gemenilor
Poţi petrece mai mult timp acasă, în intimitatea căminului, dar asta nu trebuie neapărat să însemne că te vei ocupa de treburi casnice, ci mai degrabă că preferi compania plăcută şi reconfortantă a persoanelor dragi. Caută să ajuţi, acolo unde simţi că e cazul, fără însă a lua decizii care să afecteze bugetul. Buna capacitate de concentrare te ajută astăzi să faci progrese în cazul unui hobby.

Proverbul zilei: Mătura nouă mătură bine.

Luna lui Cuptor (iulie) - Zodia Cancerului
Zi favorabilă schimburilor de idei şi întâlnirilor relaxante cu prietenii, poate chiar o ieşire la un eveniment monden. Evită totuşi să faci concesii acolo unde nu e cazul, doar de dragul de a menţine o atmosfera plăcută. În general, ceea ce-ţi spune intuiţia este aproape de adevăr şi nu trebuie să depui un prea mare efort să afli lucruri mai puţin vizibile legate de cei din familie.

Proverbul zilei: Jarul potolit te arde

Luna lui Gustar (august) - Zodia Leului
Astăzi poţi culege roadele proiectelor la care ai muncit şi beneficia de susţinerea unor persoane cu influenţă. Nu e cazul însă să te culci pe o ureche şi mai ales să-ţi permiţi autoindulgenţe extravagante din punct de vedere financiar. În cercurile în care activezi se cere o reformulare a modului cum te exprimi şi cum îţi susţii punctul de vedere, iar azi ai ocazia să vezi că poţi face îmbunătăţiri.

Proverbul zilei: Lemnul strâmb te necăjește, / omul prost te-mbătrânește.

Luna lui Răpciune (septembrie) - Zodia Fecioarei
Voie bună şi dispoziţie de a-ţi extinde cumva domeniul de cunoaştere, călătorind, studiind sau luând contact cu persoane interesante, de o altă factură socio-culturală. Nu uiţi însă nici de planurile pe care ţi le-ai făcut în privinţa carierei, având zilele acestea o mare putere de mobilizare, astfel încât să poţi obţine un alt nivel al veniturilor, dar şi creşterea stimei de sine.

Proverbul zilei: Omul e măsura tuturor lucrurilor.

Luna lui Brumărel (octombrie) - Zodia Cumpenei
Se poate ca astăzi să preferi doar compania persoanelor apropiate de sufletul tău, fiind mai retras din zona socială. Este o bună ocazie de relaxare şi de refacere a forţelor, mai ales dacă alegi să te plimbi în natură sau să evadezi cu ajutorul unei lecturi captivante. Studiile pe care le aveai în plan pot beneficia acum de puterea ta crescută de concentrare, deci profită de acest răstimp.

Proverbul zilei: Obrazul de scoarță / totdeauna îi gata de harță.

Luna lui Brumar (noiembrie) - Zodia Scorpiei
Deşi pari a avea un tonus relaxat şi nu ratezi nicio ieşire în societate, nu sunt şanse să-ţi scape vreun aspect important sau că cineva să-ţi ascundă ceva. Cumva reuşeşti să afli motivaţiile care stau în spatele fiecăruia şi acest lucru ar putea să-ţi confere un anume avantaj, pe care însă nu e indicat să-l foloseşti în scop manipulativ, ci doar pentru a nu te entuziasma de false bune intenţii.

Proverbul zilei: Lacomului nu-i ajunge, Oltu-n gură de i-ar curge.

Luna lui Undrea (decembrie) - Zodia Arcașului
Faci ce-ţi place, eşti spontan, atragi popularitate şi pari să beneficiezi de susţinerea colaboratorilor, insuflându-le din entuziasmul tău. Totuşi, nu pune mai mult preţ decât este cazul pe ceea ce spune lumea, ci mai degrabă pe oamenii cu care alegi să te asociezi. Ai răbdare să discuţi în detaliu şi să primeze considerentele practice, astfel încât planurile tale să aibă o fundaţie solidă.

Proverbul zilei: Numa-ncet, cu furca se încarcă carul.

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?
Zodiac 20 Ianuarie 2023, 18:10

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?

Sezonul Vărsător 2023, care se desfășoară în perioada 20 Ianuarie-18 februarie, are o energie puțin diferită față de anii...

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?
Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile
Zodiac 10 Decembrie 2021, 04:10

Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Nimic nu este imposibil în acest an, grație energiilor planetare. În astrologia medicală, părțile corpului uman sunt asociate...

Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile
Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii
Zodiac 06 Decembrie 2021, 07:08

Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii

Credința potrivit căreia atunci când cineva moare, deși corpul este sortit descompunerii, o parte din sine va renaște într-un...

Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii
Zodiac 14 August 2018, 15:41

Cele 10 tulpini celeste care ne influențează viața

Dacă răscolim printre amintirile generaţiei anilor 1990, ne amintim de celebrul desene animat "Captain Planet", ce aducea în...

Cele 10 tulpini celeste care ne influențează viața
Zodiac 09 Martie 2018, 22:56

Zodiacul Vechi Românesc sau Gromovnicul din bătrâni

Din bătrâni se cunoaște acest zodiac al românilor, zis și Gromovnic, care după cum se va vedea nu se ține prea deoparte de...

Zodiacul Vechi Românesc sau Gromovnicul din bătrâni
Zodiac 18 Septembrie 2017, 12:11

Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești, după noua ordine astrologică!

Nu toată lumea crede în zodiac, dar știm cu toții că sunt 12 semne zodiacale. Poate părea șocant, însă, din punct de vedere...

Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești, după noua ordine astrologică!
Zodiac 13 Septembrie 2017, 07:25

Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555

Încă de la începutul civilizației umane, numerele au fost martori ai unei mari fascinații. De-a lungul anilor, interesul...

Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555
Zodiac 18 Iunie 2017, 07:45

Sfaturi de viață din Nepal, pline de înțelepciune, care te vor elibera de gândurile negative

Nepalul este cunoscut ca un tărâm al înălțimilor, uneori de neatins. Însă spiritualitatea nepaleză, născută din simplitatea...

Sfaturi de viață din Nepal, pline de înțelepciune, care te vor elibera de gândurile negative