Ascultă Radio Antena Satelor Live

Zodiac Vechi Românesc - predicții pentru luni, 8 august

Zodiacul Vechi Românesc - cunoscut și sub numele de Gromovnicul din bătrâni - se cuvine a fi cunoscut, fiind, cum s-ar zice, mai aproape de tradițiile neamului nostru. Ca și anul pastoral, anul zodiacal începe la 1 martie și se încheie la finele lui februarie. Iată care sunt predicțiile pentru ziua de luni, 8 august 2016, în funcție de luna și zodia în care te-ai născut.

08 August 2016, 05:32

LUNA LUI MĂRȚIȘOR, ZODIA PEȘTILOR (1-31 martie)

Despre nativii zodiei ziceau străbunii că din țara lor departe vor călători și că de la străini multe bogății vor câștiga. Dacă te-ai pornit la drum, tu, cel născut în Mărțișor, atunci bine ai făcut. De nu, ține minte că azi îți va ieși pe cale omul cu noroc, care ține cheia problemelor tale. Privește-l în ochi și spune-i deschis ce pricini ai de rezolvat și, mai cu seamă, fă ceea ce-ți zice, că rău nu-ți va părea. Sfatul acestuia vine din experiența unei vieți, iar dacă a dat roade bune la dânsul, și la tine va da.

LUNA LUI PRIER, ZODIA BERBECULUI (1-30 aprilie)

Cei născuți în luna lui Prier sunt ușor de stârnit la vrajbă și război - pe care adesea-l câștigă -, dar azi nu-i vreme de luptă, ci timp rânduit pentru răbdare. Lasă-i pe criticii tăi să caute a-ți dovedi vinovăția în vreo pricină sau alta! Cu cât mai mult se vor strădui, cu atât mai mult vor arăta că tu erai cu dreptate. Iar ei vor trebui să se retragă cu coada între picioare, în vreme ce tu victorios vei fi, fără a fi ridicat vorba sau palma.

LUNA LUI FLORAR, ZODIA TAURULUI (1-31 mai)

Zice-se că zodia asta e una dintre cele mai bune și cel care se va fi născut sub semnul ei, parte de lucruri bune vor avea. Azi... cuvântul-cheie al zilei e: aventură. Ți se propune un drum sau o afacere, care vor aduce întru sfârșit bani buni în sipetul familiei. Bani pe care dacă bine-i veți chivernisi, cu atât mai mult se vor înmulți. Dar până la înmulțirea asta minunată a argintului, mai rămâne să vă hotărâți dacă porniți la drumul ăla, chit că-i plin de multe necunoscute. Aventură am zi, nu?

LUNA LUI CIREȘAR. ZODIA GEMENILOR (1-30 iunie)

Plin de vorbă și cu pricepere la toate e cel născut sub semnul florii de cireș. Dar uite că azi nepriceput se arată în dialogul tocmai cu ființa cea mai dragă lui. Se cuvine a mai lăsa de la dânsul și-a mai ierta din ceea ce crede el că e vină la celălalt. Poate, privind mai atent, chiar va vedea că s-a înșelat!... Dacă va ieși cu înțelepciune din gâlceava zilei de azi, bine se vor așeza apoi toate!

LUNA LUI CUPTOR, ZODIA CANCERULUI (1-31 iulie)

Iubitor de fapte bune și plin de credință, nativul zodiei e încercat, de-a lungul vieții, de boală. Fire care nu se lasă doborâtă, el caută mereu leacul suferinței sale și, de multe ori, îl află. Din această experiență a lui în lupta cu boala și neputința cauzată de ea are nevoie azi cineva dintre cei apropiați - să-l îndrume și să-l aline, să-i dea sfaturi bune și să-i fie reazem.

LUNA LUI GUSTAR, ZODIA LEULUI (1-31 august)

Azi toate stau sub semnul dragostei și al prieteniei, iar cei din preajma celui născut în Gustar tare se vor bucura de gesturile lui tandre și de multele îmbrățișări. E numai voie bună în casa lui și pe strada lui, căci a împlinit cu faptă bună un gând de demult. Nu-l bucură mai mult pe nativul zodiei decât să facă binele și să împărtășească starea de bucurie pe care o trăiește făcând bine acesta.

LUNA LUI RĂPCIUNE, ZODIA FECIOAREI (1-30 septembrie)

Spune odată ce vrei, tu, cel născut sub semnul Fecioarei! Cere ce ți se cuvine și restabilește ordinea firii. Nu poți trăi mereu cu nemulțumirea care te roade pe dinăuntru. Nu poți să faci bine ce ai de făcut, dacă gândul fuge mereu la nedreptatea făcută ție de alții... O dată ce vei rosti răspicat ceea ce ai de spus, vor înțelege și rivalii tăi că nu te lași ușor călcat în picioare.

LUNA LUI BRUMĂREL, ZODIA CUMPENEI (1-31 octombrie)

Acceptă sprijinul care ți se oferă! Nu te încăpățâna să tot respingi ideile aceluia pe care până mai ieri l-ai considerat cel mai de temut dușman al tău. El a ajuns la adevăr și-i pare rău pentru timpul pierdut cu vrajba voastră. Dacă vă uniți puterile, mințile cele strălucite și mâinile dibace, nimeni nu va mai reuși să vă întreacă și împreună sus de tot veți ajunge.

LUNA LUI BRUMAR, ZODIA SCORPIEI (1-30 noiembrie)

Ești pesimist, blazat, apatic și nici cei din jur nu par să fie altfel decât tine. Unii pe alții vă influențați și rămâneți în starea aceasta primară, care nu e deloc propice planurile pe care vi le făceați până nu demult. E vremea ca unul dintre voi să se scuture de răul acestei zile și să readucă încrederea și speranța în familie sau în grupul tău de prieteni. Fii tu acela!

LUNA LUI UNDREA, ZODIA ARCAȘULUI (1-31 decembrie)

Azi, cel născut în luna lui Undrea trăiește într-o zodie bună! Toate îi merg din plin și, chiar, ritmul zilei e mai alert decât de obicei. Pe răboj se-nșiră, una după cealaltă, semnele victoriilor pentru care a muncit din greu în ultima vreme. Azi e timp pentru laude, vorbe bune și... bani - ceea ce nu e de ici de colo. Generos cum îl știm, nativul din Arcaș va împărtăși gloria sa cu cei din jur.

LUNA LUI GERAR, ZODIA ȚAPULUI (1-31 ianuarie)

Capricios, nestatornic, gata oricând de gâlceavă. Așa e azi nativul zodiei Țapului! Dacă-și strunește pornirile, bine îi va fi! Nu cei din jur îi vor răul, ci singur și-l face prin această atitudine a lui. Dacă nu poate să comunice liniștit cu lumea, atunci mai bine este să se retragă în sine, pentru o vreme, să tacă și să-și îndrepte gândul spre o zi de mâine mai optimistă.

LUNA LUI FPURAR, ZODIA UDĂTORIULUI (1-28/29 februarie)

Aplecat spre învățătură și cunoaștere, nativul zodiei își va petrece ziua de azi citind sau scriind, retras în turnul său de fildeș. Trăiește un timp de îndepărtare de anturaj, dar nu din îmbufnare și supărare pe ceilalți, ci pentru că prea multă vreme s-a ținut deoparte de ocupațiile dragi inimii lui. Un vers sau un rând înțelept îi sunt de ajuns să se împace cu sine.

CARACTERUL celui născut în 8 AUGUST, după zodiacul popular

Luna: GUSTAR. ZOdia: LEULUI

Cu chip frumos și ochii mari și iubiți de mai marii lor - așa sunt descriși cei născuți sub semnul Leului. Cei care au venit pe lume într-o zi de 8 august sunt oameni ai succesului, orice drum vor voi să aibă în viață. Sunt însă nestatornici în gândurile și dorințele lor și prea adesea își vor schimba locul de muncă sau chiar meseria. Dar de orice s-ar apuca, bine vor munci și numai laude vor primi. Sunt un model de adaptare la orice situație cu care se confruntă. Și un model de bună-împăcare cu ceilalți - neamuri, colegi sau vecini. Cât vor fi mici, părinții îi vor neglija, părând a iubi mai mult pe frații lor decât pe dânșii. Dar când vor crește mari, vor fi sprijinul cel mai apropiat al acestora și vor primi în sfârșit prețuirea și afecțiunea lor.

Responsabili în tot ceea ce fac, pe cât de nestatornici vor fi la început în alegerile lor - pasiuni, loc de muncă, domiciliu -, pe atât de atașați vor fi de valorile perene ale familiei. Se vor dedica din tot sufletul și cu toată credința lor partenerului de viață și copiilor pe care îi vor avea, dându-le lor toată afecțiunea de care ei înșiși n-a avut parte în prima parte a vieții.

Vor suferi de boli de mațe și, către bătrânețe, de dureri de șale și de genunchi. Dar cât vor fi tineri, vor simți că au putere să țină și cerul în brațe!

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?
Zodiac 20 Ianuarie 2023, 18:10

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?

Sezonul Vărsător 2023, care se desfășoară în perioada 20 Ianuarie-18 februarie, are o energie puțin diferită față de anii...

Începe sezonul Vărsător 2023! Ce este diferit față de anii trecuți?
Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile
Zodiac 10 Decembrie 2021, 04:10

Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile

Nimic nu este imposibil în acest an, grație energiilor planetare. În astrologia medicală, părțile corpului uman sunt asociate...

Horoscop 2022 SĂNĂTATE! Predicții și sfaturi pentru toate zodiile
Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii
Zodiac 06 Decembrie 2021, 07:08

Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii

Credința potrivit căreia atunci când cineva moare, deși corpul este sortit descompunerii, o parte din sine va renaște într-un...

Cum îți calculezi KARMA în funcție de data nașterii
Zodiac 14 August 2018, 15:41

Cele 10 tulpini celeste care ne influențează viața

Dacă răscolim printre amintirile generaţiei anilor 1990, ne amintim de celebrul desene animat "Captain Planet", ce aducea în...

Cele 10 tulpini celeste care ne influențează viața
Zodiac 09 Martie 2018, 22:56

Zodiacul Vechi Românesc sau Gromovnicul din bătrâni

Din bătrâni se cunoaște acest zodiac al românilor, zis și Gromovnic, care după cum se va vedea nu se ține prea deoparte de...

Zodiacul Vechi Românesc sau Gromovnicul din bătrâni
Zodiac 18 Septembrie 2017, 12:11

Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești, după noua ordine astrologică!

Nu toată lumea crede în zodiac, dar știm cu toții că sunt 12 semne zodiacale. Poate părea șocant, însă, din punct de vedere...

Semnele zodiacale s-au schimbat, ca urmare a rotației Pământului. Află ce zodie ești, după noua ordine astrologică!
Zodiac 13 Septembrie 2017, 07:25

Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555

Încă de la începutul civilizației umane, numerele au fost martori ai unei mari fascinații. De-a lungul anilor, interesul...

Ce îți transmit numerele pe care le vezi în mod repetat. Află ce înseamnă 111, 222, 333, 444, 555
Zodiac 18 Iunie 2017, 07:45

Sfaturi de viață din Nepal, pline de înțelepciune, care te vor elibera de gândurile negative

Nepalul este cunoscut ca un tărâm al înălțimilor, uneori de neatins. Însă spiritualitatea nepaleză, născută din simplitatea...

Sfaturi de viață din Nepal, pline de înțelepciune, care te vor elibera de gândurile negative