-

Etapa de înscriere pentru microgranturile de 2.000 de euro a fost prelungită

Etapa de înscriere pentru schema de ajutor de stat instituită prin Ordonanța de Urgență nr. 130 din 31 iulie 2020 privind unele măsuri pentru acordarea de sprijin financiar din fonduri externe nerambursabile, aferente Programului operațional Competitivitate 2014-2020, în contextul crizei provocate de COVID-19, s-a prelungit cu o săptămână.

Noul termen-limită de înscriere pentru IMM-urile, PFA-urile, ONG-urile şi CMI-urile care doresc să acceseze microgranturile este miercuri, 21 octombrie 2020, ora 20:00.

Formularul electronic de înscriere în cadrul măsurii 1 - “Microgranturi acordate din fonduri externe nerambursabile” rămâne activ AICI.

Până în prezent, peste 18.700 de cereri au fost depuse în programul de microgranturi.

Totalul bugetului alocat programului este de 100 de milioane de euro.

Sursa: Ministerul Economiei

Foto: pixabay

Articole înrudite

  • Microgranturi de 2.000 de euro pentru firmele mici

    Au început înscrierile pentru accesarea de microgranturi din fonduri externe nerambursabile, formularul electronic de înscriere fiind activ pe platforma IMM Recover.

  • Cine poate obține ajutor financiar prin Măsura 21

    Pentru a veni în sprijinul fermierilor care doresc să acceseze Măsura 21 – Sprijin temporar cu caracter excepțional acordat fermierilor și IMM-urilor care au fost afectați în mod deosebit de criza COVID-19 și pentru o oferi mai multă claritate în ceea ce privește categoriile de beneficiari eligibili, APIA face o serie de precizări.