-

Patru pompieri de la Garda Vişina au fost transportaţi, azi, la spital, conştienţi, după ce autospeciala de intervenţie în care se aflau s-a răsturnat pe DN54.

După cum a anunțat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Olt, Alin Băsăşteanu, pompierii se aflau într-o autospecială de stingere cu apă şi spumă şi se deplasau într-o misiune de recunoaştere în teren, către comuna Grojdibodu.
Purtătorul de cuvânt al ISU Olt a menţionat că cei patru pompieri implicaţi în accident sunt conştienţi, nu prezintă răni sau traumatisme care să le pună viaţa în pericol şi au fost transportaţi la Spitalul Municipal Caracal.
"Pe timpul deplasării către localitatea Grojdibodu, unde urma să se desfăşoare o misiune de recunoaştere la un supermarket din localitate, o autospecială din cadrul Gărzii Vişina, în care se aflau patru pompieri, s-a răsturnat pe DN54. Cei patru pompieri care se aflau în autospecială sunt conştienţi şi au fost transportaţi la CPU Caracal pentru investigaţii medicale amănunţite", a spus Băsăşteanu.
El a adăugat că deocamdată nu se cunosc împrejurările în care a avut loc evenimentul.
În cauză poliţiştii efectuează cercetări pentru vătămare corporală din culpă, potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, Cristian Grigorescu.
"Şoferul a pierdut controlul asupra direcţiei de mers, a intrat pe contrasens şi s-a răsturnat în şanţ. În cauză se fac cercetări pentru vătămare corporală din culpă", a spus Grigorescu.

Sursa: agerpres.ro
Sursa foto: stiridbro